Funda finds: achter deze Rotterdamse deuren schuilt een prachtig interieur

Of je nou wel of niet wilt verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Dit huis in Rotterdam steelt met z’n zwarte keuken meerdere keren de show.

Op het moment dat we dit artikel tikken, is het huis nét verkocht. Dat snappen we wel, met dat prachtige interieur. Ondanks dat het huis niet meer te koop is, delen we maar al te graag de foto’s met jullie. Dit interieur is namelijk té mooi om niet te delen.

funda rotterdam
funda rotterdam

Zodra je door de hoge glazen duren bent gelopen (uiteraard met zwart stalen frame) die op de foto hieronder te zien zijn, kom je in de grote woonkeuken. Ga je nog vier treden omhoog, dan zien we daar de sfeervolle woonkamer. Uiteraard valt de originele visgraatvloer ons meteen op, wat een beauty! Maar ook het ornament plafond en de glas-in-lood ramen maken de woning authentiek mooi.

funda rotterdam
funda rotterdam

Hexagontegels als smaakmaker

Groene hexagontegels in de keuken, yes please. De tegels hebben een mooie matte afwerking, waardoor ze perfect met de matzwarte keukenkastjes matchen (> meer lezen over zwarte keukens: Niet voor iedereen weggelegd: een zwarte keuken).

Daarnaast is er goed gebruik gemaakt van de enorme lengte van de ruimte door de industriële wandplanken aan de muur. Gelukkig is er niet gekozen voor keukenkastjes, want zo zien we extra veel van de prachtige tegels.

funda rotterdam
funda rotterdam

We weten één ding zeker: er is in dit huis geen gebrek aan kastruimte. De keuken loopt namelijk door naar deze ruimte waar de hele wand gevuld is met grote (keuken)kastjes, én een mooie eettafel. Extra leuk: aan de ene kant van de eettafel staat een bankje in plaats van stoelen. Dit geeft de ruimte een speelse look, ondanks dat het bankje precies dezelfde kleur is als de tafel.

Door die donkere keukenkastjes valt het houten vlak in het midden extra op. Een mooie plek om een bos bloemen neer te zetten, maar ook andere accessoires kunnen hier een mooi plekje krijgen.

funda rotterdam

Zo’n prachtige badkamer, daar kunnen we alleen maar verliefd op worden. Jammer voor ons, dit huis is dus helaas al verkocht. Ach, we wensen de nieuwe eigenaar ontzettend veel plezier in dit prachtige Rotterdamse pand.

Nog meer mooie Funda finds:

Reageer op artikel:
Funda finds: achter deze Rotterdamse deuren schuilt een prachtig interieur
Sluiten