Funda finds: in Rotterdam vonden we een penthouse met eclectisch interieur

Op de Roomed-redactie is het meest gebruikte werkwoord ongetwijfeld Funda’en. Betekenis: ongegeneerd huizen bekijken op onze favoriete website. De mooiste, duurste en meest bijzondere huizen delen we maar al te graag met jullie. De Funda Finds van deze week vinden we hoog in de lucht van Rotterdam: het is een indrukwekkend penthouse.

Het penthouse in Rotterdam is maar liefst 190 vierkante meter groot en heeft een panoramisch uitzicht over het centrum van Rotterdam, het havengebied en de Maas. Poh, we kunnen ergere dingen bedenken.

funda penthouse rotterdam
Bron: Funda

We beginnen met een kijkje in de woonkamer, waar ons meteen opvalt dat de bewoners hebben gekozen voor een eclectisch appartement. Verschillende stijlen worden door elkaar heen gegooid en met elkaar gecombineerd, wat een speels effect geeft.

De oudroze muur springt er wat ons betreft helemaal uit. Deze kleurt namelijk goed bij alle items die we zo in het huis zien. We hadden nooit verwacht dat oudroze zó’n veelzijdige kleur zou zijn.

funda penthouse rotterdam
Bron: Funda
funda penthouse rotterdam
Bron: Funda

Ook in de keuken wordt deze oudroze muur doorgetrokken. En we gaan het eerlijk toegeven: we zijn verliefd op de keuken. Door de buizen aan het plafond krijgt de keuken een industriële vibe.

Er is voor gekozen om alle kasten laag te houden, en geen massieve kasten aan de muur te hangen. Dit zorgt ervoor dat de keuken helemaal laag blijft, waardoor je alsnog van de ene kant van het huis door de keuken naar de andere kant kunt kijken. Het resultaat: een super open, groots gevoel. Plus: extra ruimte voor leuke woonaccessoires aan de muur!

funda penthouse rotterdam
Bron: Funda

Pfoe, dit is echt een lekker plekje. Met zo’n fijn day bed zouden wij het wel weten: een goed boek pakken, onder een kleedje kruipen, en niets meer aan doen.

funda penthouse rotterdam
Bron: Funda

In het huis zijn drie slaapkamers te vinden, maar deze vonden we toch echt het mooiste. Door drie metalen kasten tegen elkaar te zetten krijgt ook de slaapkamer een stoer, rauw randje. Met een beetje fantasie lijkt het zelfs wel een beetje op een locker-muur van een Amerikaanse school.

Ook hier zien we trouwens weer een roze muur terugkomen, maar dan een paar tinten donkerder. Ben jij ook al helemaal overtuigd door deze kleur? Wij wel!

funda penthouse rotterdam
Bron: Funda

We sluiten het artikel af met een kiekje van het prachtige dakterras. Eerlijk is eerlijk: wij zouden wel willen ruilen. Als je €1.050.000 k.k. op de bank hebt staan kun je een poging doen, want voor dat bedrag staat het huis te koop op Funda. Nog even doordromen dan maar.

Meer moois op Funda:

Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: in Rotterdam vonden we een penthouse met eclectisch interieur
Sluiten