Funda finds: het kleurrijkste interieur ooit (en een complete Ibiza bar mét zwembad)

Of je nou wel of niet wilt verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Deze villa in Oirschot viel niet alleen op vanwege zijn kleurrijke interieur, maar ook door de Ibiza bar met groot zwembad.

De luxe woonboerderij is in 2005 gebouwd, en recentelijk weer helemaal verbouwd om te voldoen aan de allerlaatste technische eisen. Je kunt dus met zekerheid zeggen dat je in een superdeluxe villa woont als je dit huis op de kop tikt.

funda oirschot
funda oirschot

We beginnen onze tour door het huis binnen, waar het kleurrijke interieur meteen de hoofdrol speelt. Je hebt er een hoop lef voor nodig om een groene bank te combineren met grote fauteuils met zo’n roze print, maar door de kleurrijke kussens in de bank gaat dit prima.

Ook zien we het felle roze van de stoelen weer terug komen in h et prachtige schilderij aan de muur. En als we dan nóg hoger kijken, blijft ons oog hangen bij de houten balken. Wat een prachtig detail.

funda oirschot
funda oirschot

Liefhebbers van hout kunnen hun hart in de keuken ophalen. De houten keuken straalt niet alleen heel veel warmte uit, maar is ook nog eens hartstikke modern én gezellig door de ontbijtbar in het midden. De velvet stoelen zijn echte eyecatchers aan de ontbijtbar, waar wij ‘s morgens onze scrabled eggs wel zouden willen eten.

Ook een leuk detail: boven het gasfornuis hangen allerlei borden aan de muur waar insecten op centraal staan. Zo’n gallery wall met verschillende bordjes en accenten kan snel rommelig worden, omdat het moeilijk is om kleurrijke borden in hetzelfde kleurenpalet te vinden. Maar doordat op alle borden insecten centraal staan, blijft deze gallery wall tóch een geheel.

funda oirschot
funda oirschot

Geen zin in een grote, statische eettafel? Ga dan voor een grote eettafel met verschillende stoelen (en in dit geval zelfs een bankje) voor een speels effect. Twee grote lampen boven de eettafel, en je bent eigenlijk al klaar.

funda oirschot
funda oirschot

Het gedeelte van het huis waar we écht onwijs jaloers op zijn is de stijlvolle Ibiza bar. De aankleding is perfect uitgevoerd, waardoor je je echt in een luxe strandtent op Ibiza lijkt te bevinden. En dat gewoon in Oirschot. Om over het zwembad nog maar te zwijgen…

funda oirschot

Meer foto’s van het ‘tuinhuisje’ zien? Bekijk dan snel de Funda-pagina van deze prachtige villa. Mocht je geïnteresseerd zijn, de eigenaars doen het optrekje weg voor € 3.500.000 k.k.

Meer prachtige huizen op Funda:

Reageer op artikel:
Funda finds: het kleurrijkste interieur ooit (en een complete Ibiza bar mét zwembad)
Sluiten