Maud van Dijck
Maud van Dijck Binnenkijken 9 dec 2021

Zo kan het ook: dit huis op Funda is volledig versierd voor de feestdagen

De afgelopen tijd hebben we al aardig wat kerstinterieurs voorbij zien komen, maar dit kersthuis in Schagen schiet er sfeervol tussenuit! Dit huis valt in elk geval op tussen alle andere woningen, dat is een ding wat zeker is.

Wij laten dit op en top kersthuis maar al te graag aan jullie zien.

Binnenkijken bij het kersthuis op Funda

In de woonkamer zie je wel de traditionele kerstkleuren rood en groen in overvloed. De kersttafel is ook volop aangekleed voor de sfeer met allemaal kleine kerststerren.

kerst funda 2021 bol.com
Bron: Funda
woonkamer
Bron: Funda

En als je door het raam naar buiten kijkt zie je dat er in de voortuin ook een toffe grote kerstman staat. Deze kerstman kon het net als wij ook niet laten om even naar binnen te gluren.

kerstman dekbed slaapkamer
Bron: Funda
slaapkamer sneeuwmannen kersthuis funda
Bron: Funda

Kerstmannen of sneeuw voor de slaapkamer?

De slaapkamer is toch where the magic happens. De eerste slaapkamer blijft trouw aan het rode en groene kleurenschema dat je in de woonkamer zag, terwijl de tweede slaapkamer het warme rood voor een koud blauw omruilt.

Kijk hierboven vooral naar welke van de twee slaapkamers jij mooier vindt als je nog moeite hebt met kleuren kiezen voor jouw kerstinterieur. Als je zelf wilt uitpakken met kerst raden we het je ook aan om een thema te kiezen voor je interieur. Een kerstthema geeft toch net een beetje meer die wauw-factor in huis.

Deze TikTok-hack laat zien hoe je het beste je kerstboom kunt versieren

kerstinterieur
Bron: Funda

Ook in deze slaapkamer kan de kerstsfeer niet missen. Met wat mooie kerstballen en kerstdecoratie kan je je interieur echt opvrolijken. Het is ook leuk om een kleine kerstboom in je interieur te zetten en hem lekker speels aan te kleden. Wij zijn zelf vooral fan van de versierde dennenslingers aan het plafond.

kerst workshop
Bron: Funda

Wij vinden deze hobbykamer zo leuk gedecoreerd! Ook een leuk idee voor je eigen werkkamer. Door deze helemaal in de kerstsfeer te brengen heb je een kerst workshop in huis waar zelfs de kerstelfen jaloers op zouden zijn. En ideaal als je het leuk vindt om je eigen kerstkaarten te maken. Zet nog wat kerstmuziek op en je bent klaar om te DIY’en deze kerst.

Makelaar Tim Kugelmann heeft in samenwerking met Bol.com echt uitgepakt met deze eengezinswoning. Heb je nog geen genoeg van dit uitbundige kerstinterieur? Dan kan je meer foto’s op Funda vinden.

Met deze kerstversiering voor in de keuken kom je meteen in de feestsfeer

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo kan het ook: dit huis op Funda is volledig versierd voor de feestdagen
Sluiten