Funda finds: we zijn verliefd geworden op dit gele huis in Zwolle

Of je nou wel of niet wilt verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Vandaag hebben we een bijzonder huis weten te vinden: een kanariegeel huis in Zwolle.

Mocht je wel eens in Zwolle rondlopen, dan heb je dit fantastische huis vást al eens gezien. Je kunt er zeg maar echt niet omheen.

geel huis zwolle funda

We kunnen met zekerheid zeggen dat dit zonnige gele huis in Zwolle het vrolijkste huis van de straat is. Wij houden d’r wel van, de standaard kleuren voor een huis links laten liggen en kiezen voor een opvallende kleur.

Het geheel wordt extra mooi gemaakt door de felgroene klimplant die het huis prachtig versiert. Al met al een feestje om naar te kijken. We verwachten dat er veel Instagram kiekjes van het huis gemaakt worden… Iets om rekening mee te houden.

geel huis zwolle funda
geel huis zwolle funda

Lichtroze tegels en een stoere oven

In de keuken vallen de lichtroze tegels die als backdrop gebruikt zijn natuurlijk meteen op, maar vlak ook de robuuste eetkamertafel niet uit. Door aan de ene kant van de eettafel een bank neer te zetten, en aan de andere kant comfortabele eetkamerstoelen creëer je een fijne plek. Een grote, kleurrijke bos bloemen op tafel en je bent helemaal klaar voor elk ontbijt, lunch en diner.

geel huis zwolle funda

Een verdieping hoger vinden we de woonkamer, waar we meteen verliefd zijn geworden op de originele bakstenen muur. Deze hebben de huidige bewoners zelf weer zichtbaar gemaakt. Helemaal volgens de laatste trends, wij houden ervan.

geel huis zwolle funda

Tegenover de bakstenen muur vinden we een veel cleaner geheel dat tot in de puntjes afgestyled is. We vinden het erg origineel om eens geen tv-meubel tegen de muur te zetten, maar voor een grove plank te gaan. Zo kan je nog eens wisselen met de opstelling van je accessoires.

geel huis zwolle funda
geel huis zwolle funda

Als laatste willen we nog even een blik op de met licht overgoten gang werpen. We vinden deze combinatie van bakstenen, een witte vloer en een zachtgrijze kledingkast namelijk wel héél erg lekker.

Ook zo enthousiast geworden over dit huis in Zwolle? Je kunt het op de kop tikken voor € 238.000 k.k. Nog meer foto’s kan je vinden op Funda.

Toch liever een groter huis scoren op Funda?

Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: we zijn verliefd geworden op dit gele huis in Zwolle
Sluiten