Funda finds: het zwembad van dit huis in Blaricum is perfect voor poolparty’s

Of je nou wel of niet wil verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Vandaag hebben we een prachtig huis dat uitermate geschikt is voor de tofste poolparty’s. Let’s dive right in!

Ben je op zoek naar een super-de-luxe huis met een enorm zwembad? En heb je een aardig bedrag op je bankrekening staan? Zoek dan niet verder, want in Blaricum staat het huis van je dromen.

We moeten natuurlijk beginnen bij het zwembad. Want oh la la, wat een pareltje is het. Hier kan je de tofste poolparty’s geven, maar het zwembad is ook groot genoeg om baantjes te trekken en een beetje in shape te blijven. Je zomerse kleurtje krijg je natuurlijk als je ligt te zonnen op één van de strandbedden, of als je rondstruint in de gigantische tuin.

In de woonkamer zien we veel industriële sferen terug komen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de toffe betonnen muren, of de wand van versleten steigerhout op de onderste foto. Als je ergens een lege wand over hebt, is het leuk om zo’n gezellige tafel te maken. Heerlijk om ‘s avonds te borrelen, om om ‘s middags aan te werken. Het zonlicht in deze ruimte is namelijk prachtig door de grote ramen die uitkijken op de tuin en het zwembad.

De keuken

De moderne keuken heeft een paar bijzondere features. Kijk bijvoorbeeld naar de bijzondere lampen, gemaakt van groene bierflesjes. Leuk als je een bierliefhebber in huis hebt (al ziet die de bierflesjes natuurlijk liever gevuld..)!

De greeploze keukenkastjes zorgen voor een strakke, moderne look in de keuken. Ook zijn we extreem fan van de wijnkast. ‘s Avonds is er meer dan genoeg keuze uit een lekker wijntje, die je uiteraard lekker bij het zwembad op kan drinken.

Terwijl de master bedroom vrij rustig en clean gebleven is, is de kinderkamer misschien wel de leukste kinderkamer die we ooit hebben gezien. Dat stapelbed is te mooi, en zo goed in elkaar gezet. We kunnen ons voorstellen dat de kinderen die in dit huis wonen ontzettend blij zijn met hun eigen stekje. Verder zien we veel wilde dieren terug in de kamer van deze dierenliefhebbers. Wat zullen zij lekker slapen!

Wonen in Blaricum? Je koopt ‘m hier

Het stekje in Blaricum is te koop voor € 2.875.000 k.k. Je vindt nog meer foto’s, inclusief nog een hele hoop mooie zwembadfoto’s, op de Funda-pagina van dit fantastische huis.

Bron: Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: het zwembad van dit huis in Blaricum is perfect voor poolparty’s
Sluiten