Funda finds: deze zwarte badkamer met marmer is om verliefd op te worden

Op de Roomed-redactie is het meest gebruikte werkwoord ongetwijfeld Funda’en. Betekenis: ongegeneerd huizen bekijken op onze favoriete website. De mooiste, duurste en meest bijzondere huizen delen we maar al te graag met jullie. Vandaag reizen we virtueel af naar Rotterdam, waar we dit appartement met prachtig chique zwarte badkamer vonden.

En o ja, het heeft ook nog eens een mooie zwarte keuken.

Afbeelding van appartement met zwarte badkamer 2
Bron: Funda
Afbeelding van appartement met zwarte badkamer 3
Bron: Funda

Lekker chique: een zwarte badkamer mét marmer

Zeg nou zelf, hoe graag zou jij in dit ligbad willen stappen? Als je het ons vraagt: heel graag. Liefst met heel veel schuim en een glaasje champagne natuurlijk, maar zelfs zonder zouden we het ervoor doen.

Het glanzende wit van het bad en het marmer contrasteert mooi met het zwart van de muren en vloer. Of nou ja, het is natuurlijk niet zomaar zwart: de hexagoontegels maken het geheel nog net iets specialer.

Afbeelding van appartement met zwarte badkamer 4
Bron: Funda
Afbeelding van appartement met zwarte badkamer 5
Bron: Funda

De luxe look wordt afgemaakt door details – of zeg maar gewoon kranen – van kopergoud. Die zijn overigens niet voorbehouden aan een zwarte badkamer: ook een meer standaard witte ruimte ziet er meteen mooier uit als je zulke kranen aanschaft.

Afbeelding van appartement met zwarte keuken 7
Bron: Funda
Afbeelding van appartement met zwarte keuken 8
Bron: Funda

En: een zwarte keuken!

En alsof de zwarte badkamer nog niet stijlvol genoeg was, is er voor dit appartement ook maar meteen voor een zwarte keuken gekozen. Wederom geen glanzend zwart, maar mat zwart, waardoor de uitstraling balanceert op het randje tussen modern en industrieel. Tof!

De keuken bevindt zich overigens ook in een fijne ruimte. Aan de ene kant is er de woonkamer, die door het hoge plafond en de toffe houten balken enorm veel potentie heeft, maar aan de andere kant komt ook nog eens veel licht binnen door de deuren die toegang geven tot het dakterras.

Afbeelding van appartement op Funda in Rotterdam 9
Bron: Funda
Afbeelding van appartement op Funda in Rotterdam 10
Bron: Funda

En tegenover de keuken bevindt zich de trap – niet naar boven, maar naar beneden! In dit appartement, dat de tweede en derde verdieping van het pand beslaat, ligt de woonkamer namelijk bovenin en de slaapkamers (en die mooie badkamer dus) een etage lager.

Afbeelding van appartement op Funda in Rotterdam 11
Bron: Funda

Omdat het appartement net is gerenoveerd, zijn er helaas geen foto’s met het interieur van de huidige bewoners, maar het moge duidelijk zijn dat er zeker heel veel potentie ligt. Voel jij je ontzettend geroepen om het in te richten – of wil je gewoon heel graag in deze badkamer douchen (snappen we)? Je vindt het appartement in Rotterdam voor € 519.000 k.k. op Funda.

Meer toffe Funda finds:

Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: deze zwarte badkamer met marmer is om verliefd op te worden
Sluiten