Funda finds: als je dit huis in Zaandam koopt krijg je je eigen privé-eiland erbij

Of je nou wel of niet wil verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Deze week: een huis in Zaandam waar je nóóit ruzie met de buren krijgt. Je woont namelijk op je eigen privé-eiland!

Als je op zoek bent naar een privé-eiland, maar geen zin heeft om ons koude kikkerlandje te verlaten hebben we dé oplossing gevonden. In Zaandam staat er namelijk een eiland te koop! Of nou ja, er staat een huis te koop. Maar dit huis bevindt zich op een eiland. Een privé-eiland, want je deelt het eiland met helemaal niemand.

roomed-prive-eiland-zaandam
roomed-prive-eiland-zaandam

Je komt op je eigen idyllische eilandje via een loopbrug. De auto zet je gewoon lekker voor deze brug op je eigen parkeerplaats. Op jouw eiland is er geen ruimte voor auto’s, heerlijk!

De Spinnenburcht

Het eiland en het huis worden verkocht onder de naam ‘de Spinnenburcht’. Wij hopen dat deze naam niet verzonnen is omdat er zo veel spinnen op het eiland te vinden zijn… ieeeek! Het valt meteen op dat de bewoners voor de opvallende combinatie van geel en donkergroen gekozen hebben. Vooral het geel spat van het huis af. Waarschijnlijk om de spinnen af te schrikken.

roomed-prive-eiland-zaandam

Het interieur van de woonkamer is misschien een beetje oubollig. Je moet van deze stijl houden. Toch vinden we de oude schouw met witte tegels prachtig. Je kunt zien dat deze schouw in de loop der jaren goed is onderhouden, want hij ziet er nog pico bello uit.

roomed-prive-eiland-zaandam

Hallo hexagon!

In de keuken valt ons als eerste de bijzondere vorm van de eetkamertafel op. De eettafel is een speelse touch in de verder vrij basic, moderne keuken. Extra leuk: de vormen van de eetkamertafel komen weer terug in de hexagon-vorminge tafel die in de woonkamer te vinden is.

roomed-prive-eiland-zaandam

Pff, dit wil je toch altijd als uitzicht? Het maakt niet uit naar welke kant je kijkt, overal om je heen vind je water, bomen en ander groen. Je bent helemaal één met de natuur. Heerlijk!

Je hoeft niet bang te zijn dat je je alleen gaat voelen op je eigen eilandje. Er is namelijk ook genoeg ruimte voor je vrienden en familie. Er zijn namelijk verschillende aanbouwen waar gastenverblijven in gemaakt zijn. En da’s niet alles: op jouw terrein vind je ook een eigen muziekstudio! Daarom lijkt dit dé woonruimte voor beginnende muziekanten die maar al te graag hun muziek uit willen brengen. Voor een beginnend muzikant is het nog wel even sparen: voor € 550.000 k.k. is dit privé-eiland van jou.

Meer zien:

Voor foto’s van die gastenverblijven en de muziekstudio check je natuurlijk Funda even.

Bron: Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: als je dit huis in Zaandam koopt krijg je je eigen privé-eiland erbij
Sluiten