Funda finds: deze woonboot in Amsterdam verrast met een industrieel interieur

Of je nou wel of niet wil verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Vandaag even iets anders dan een huis op de grond. Wonen kan namelijk ook op een woonboot, en wat voor één!

Als je denkt aan een woonboot, denk je wellicht aan kleine knusse ruimtes en een slaapbank. Je snapt dat we dus een klein beetje (positief) verbaasd waren toen we deze foto’s tegen kwamen.

woonboot te koop amsterdam
woonboot te koop amsterdam

Industrieel met een huiselijk sfeertje

Allereerst zie je de grote tafel met witte stoelen. Dit geeft meteen aan hoe groot de boot is, want dit is geen kleine tafel! Sterker nog, er kunnen 8 mensen aan zitten. Genoeg ruimte voor gasten dus. Vooral die industriële lampen boven te tafel vinden we té gek.

An de zijkanten van de boot zijn meerdere radiatoren te vinden, maar daar moet je wel goed voor kijken. Er zit namelijk een radiatorombouw omheen. Het hout ziet er natuurlijk uit wat het een rustiek uiterlijk geeft. Super slim dus als je de radiatoren niet mooi vind.

woonboot te koop amsterdam

De grote brede houten trap geeft al gelijk sfeer aan de kamer. Het zorgt voor een huiselijk en knus gevoel, wat in deze hoek meteen wordt versterkt door de stoelen met de poef ervoor. Ook een leuk element om de grote lamp over de stoelen heen te buigen.

woonboot te koop amsterdam

Als je het dan over huiselijk hebt is dit toch wel echt heel huiselijk! Hoe gezellig is het om in de winter de haard aan te hebben. Met een lekker kleedje erbij en dan lekker televisie kijken op de bank. Wij zien het al helemaal voor ons.

woonboot te koop amsterdam
woonboot te koop amsterdam

Woonkamer voor jou, woonkamer voor mij

Met genoeg ruimte op de boot hebben deze mensen ervoor gekozen nog een woonkamer te creëren. Waarschijnlijk voor eventuele kinderen die zich dan lekker terug kunnen trekken. Er is zelfs een kleine keuken aanwezig.

woonboot te koop amsterdam

Met lekker weer zit je front row! Het dek van de boot is gemeubileerd met een enorme loungebank. Genoeg ruimte voor de familie en vrienden. Dat is pas écht het voordeel van leven op een boot.

Deze leuke woonboot staat in Amsterdam bij IJburg en staat te koop voor €650.000. Dus alle hens aan dek! Is het altijd je droom geweest om op een boot te leven, sla dan nu je slag. Meer informatie en foto’s vind je op Funda.

Meer lezen over Funda Finds?

Reageer op artikel:
Funda finds: deze woonboot in Amsterdam verrast met een industrieel interieur
Sluiten