Funda finds: deze woonboerderij heeft een enorme inloopkast – eh, kledingkamer

Of je nou wel of niet wilt verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Vandaag laten we deze woonboerderij in De Kwakel zien, die naast een prachtige tuin en enorme inloopkast ook nog een bijgebouw heeft met de grootte van een tweede huis.

Het huis zelf is vrij basic ingericht, maar door de ruimte en vele ramen is het toch een pareltje om te zien! En we zijn fan van het behang in de kinderkamers.

Afbeelding van woonboerderij in De Kwakel op Funda 2

De boerderij zelf is ingericht met veel hout, lichtgrijze meubels en wat gele accenten. In de woonkamer zien we bijvoorbeeld gele kussens op de bank, maar de kleur komt ook terug in de bloemen op tafel.

Afbeelding van woonboerderij in De Kwakel op Funda 3
Afbeelding van woonboerderij in De Kwakel op Funda 4

Dit wil je: een enorm keukeneiland dat ook een tafel is

Of er ook veel van de woonkamer gebruik wordt gemaakt, weten we echter niet – als wij hier zouden wonen, zouden we de helft van de dag aan het keukeneiland in de keuken zitten. Ontbijt, snack, lunch, snack en avondeten: zo kun je de hele dag bezig zijn aan het enorme aanrecht dat er is. En in de tussentijd neem je gewoon plaats op de moderne comfortabele stoelen.

Ook hier komt geel terug naast het lichtgrijs en zwart, voornamelijk in Van Goghs zonnebloemenschilderij aan de wand én de okergele gordijnen in de keuken.

Afbeelding van woonboerderij in De Kwakel op Funda 5
Afbeelding van woonboerderij op Funda met inloopkast 6

Inloopkast? Nee, gewoon een kamer

De slaapkamer zelf is wederom vrij basic, met een houten vloer, simpel grijs bed en verder weinig poespas. Een kledingkast was immers niet nodig: er is gewoon een hele kamer gereserveerd voor kleding. Daarvan worden alle wanden bedekt door kasten vol jurken, broeken en noem maar op. Alsof je zo een film binnenstapt! Klein nadeel: we kunnen ons niet eens voorstellen hoeveel keuzestress dit moet opleveren.

Afbeelding van woonboerderij in De Kwakel op Funda 7
Afbeelding van woonboerderij in De Kwakel op Funda 8

De grote woonkamer en keuken zijn natuurlijk ideaal, maar het bijgebouw heeft óók nog een woonkamer en keuken op zich. Of je daar nu permanent iemand wilt laten intrekken of gewoon elk weekend mensen over laat komen voor logeerpartijtjes voor volwassenen (mag natuurlijk alsnog met kussengevecht): het kan allemaal.

Afbeelding van woonboerderij in De Kwakel op Funda 9
Afbeelding van woonboerderij in De Kwakel op Funda 10
Afbeelding van woonboerderij in De Kwakel op Funda 11

Vrolijk behang in de kinderkamer

Het bijgebouw is in ongeveer dezelfde stijl ingericht als de woonboerderij zelf, maar er lijken net wat meer accessoires te zijn toegevoegd: net iets meer geel en rieten details in de woonkamer, en ook in de slaapkamer zien we het riet terugkomen.

Maar dat is natuurlijk nog niets vergeleken bij de leuke printjes op de muur van de kinderkamers! We weten nog niet welke we leuker vinden: de roze flamingo’s die niet zouden misstaan in het gemiddelde Instagram-waardige hipster café, of de vrolijke groene plantenprint. Die laatste is trouwens ook nog eens heel tof gecombineerd met andere dingen met print, zoals een pauwenkussen en een nep-luipaardkleed op de vloer.

Afbeelding van woonboerderij in De Kwakel op Funda 12
Afbeelding van woonboerderij in De Kwakel op Funda 13

En voor wie junglebehang niet genoeg is, is er ook nog de enorme tuin waar je echte natuur ziet. Daarin vind je niet alleen een verwarmd buitenzwembad, een sauna en een jacuzzi, maar ook een speeltuin en heel veel fijne plekjes om buiten te zitten in de zomer. Zie jij jezelf dat wel doen? Je koopt de woonboerderij voor een luttele € 1.990.000 k.k. via Funda.

Meer bijzondere Funda finds:

Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: deze woonboerderij heeft een enorme inloopkast – eh, kledingkamer
Sluiten