Funda finds: een villa in Winterswijk met prachtige koepel

Of je nou wel of niet wilt verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen.

Deze keer vonden we een pareltje in het oosten van het land, met prachtige koepel.

Afbeelding van villa met koepel op Funda 2

Een villa met prachtige koepel

Als je het huis binnenkomt, kom je in een ruime hal met een enorme trap naar boven. Waar al dat licht vandaan komt? Van boven, natuurlijk! De koepel maakt deze villa extra speciaal en bovendien hartstikke chique. Wij vinden het wel een beetje lijken op een huis uit een Amerikaanse serie met rijke tieners.

Afbeelding van villa met koepel op Funda 3
Afbeelding van villa met koepel op Funda 4
Afbeelding van villa met koepel op Funda 5

Maar de rest van het huis mag er ook best zijn. Neem bijvoorbeeld de enorm ruime woonkamer – met veel roomwit en een kachel is die chique en knus tegelijkertijd. Wij zouden de tv misschien uit hebben gezet voor de foto, maar hé, wie zijn wij?

Vanuit woonkamer loop je ook zo naar buiten, ‘diverse terrassen’ op. Die openslaande deuren zullen je vooral in de zomer een heel vrij gevoel geven.

Afbeelding van villa met koepel op Funda 6
Afbeelding van villa met koepel op Funda 7
Afbeelding van villa met koepel op Funda 8

Crèmekleurige slaapkamer voor de ultieme rust

Terug naar de hal, de trap op en naar boven – dan komen we bij één van de slaapkamers, die al net zo ruim is als de woonkamer. Het crèmekleurige spijlenbed oogt heel dromerig, en blendt perfect in de recht van de zachte omgeving. Daar kun je toch zo een dutje doen?

Afbeelding van villa met koepel op Funda 9
Afbeelding van villa met koepel op Funda 10
Afbeelding van villa met koepel op Funda 11

Naast een wellnessruimte – met een stoomcabine, fitnessruimte en binnenzwembad – heeft de villa ook nog een enorme lap grond. Perfect voor een tuinfeest (of gewoon een picknick) in de zomer én met uitzicht over de aanliggende natuurterreinen. Voor € 795.000 k.k. zouden we het bijna een koopje noemen.

Zie jij het al helemaal zitten? Je bekijk deze villa op Funda. O, en wij komen graag op dat tuinfeest, hoor.

Meer toffe Funda finds

Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: een villa in Winterswijk met prachtige koepel
Sluiten