Funda finds: deze villa in Rotterdam geeft een instant tropisch vakantiegevoel

Of je nou wel of niet wilt verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Deze villa in Rotterdam is bijvoorbeeld precies wat je voor je ziet bij het vakantiehuis dat je gaat kopen als je de loterij wint – maar dan in eigen land.

Want oh wauw, met de bouwstijl, palmbomen, jacuzzi en het buitenzwembad geeft het huis een instant tropisch vakantiegevoel. Oordeel zelf:

Afbeelding van villa in Rotterdam 2
Afbeelding van villa in Rotterdam 3
Afbeelding van villa in Rotterdam 4

Een tropische droomvilla om verliefd op te worden

En dat is dus alleen nog maar de buitenkant, hè? Goed, we moeten toegeven dat de belichting waarschijnlijk erg gunstig gekozen is, maar ook overdag waan je je zo op Ibiza als je dit huis bekijkt. Vanuit de jacuzzi. Of het zwembad. Of het terras. Waar je natuurlijk tot heel laat ‘s avonds blijft zitten, zelfs als het geen lekker weer is – want dat hoort nu eenmaal bij vakantie.

Afbeelding van villa in Rotterdam 6

Maar binnen is het gewoon net zo mooi. Voor de serre zijn meubels gekozen in een ‘chique strandtent’-stijl, met veel wit hout en riet en toch ook veel comfort.

En, protip: zet gewoon altijd een fles champagne op tafel, of je die nu ooit opdrinkt of niet. Helpt bij het luxe vakantiegevoel.

Afbeelding van villa in Rotterdam 7
Afbeelding van villa in Rotterdam 8

Binnen is eenzelfde neutraal kleurenschema gebruikt, alleen is het daar een stuk warmer. Dat komt deels door het weglaten van wit ten opzichte van de serre, maar vooral ook door de knussere verlichting en het ultiem zachte vloerkleed waar we zo een dutje op willen doen.

Let vooral ook op de enorme spiegel aan de ene kant van het muurtje dat de woonkamer in tweeën deelt, waardoor dat gedeelte een stuk groter lijkt dan het echt is. Dat is misschien niet indrukwekkender, maar wel een stuk effectiever dan het schilderij aan de andere kant.

Afbeelding van villa in Rotterdam op Funda 9
Afbeelding van villa in Rotterdam 10

Wijn, wijn en nog meer wijn

Wat verder opvalt aan dit huis? Wijn. Er is een wijnkoelkast in de woonkeuken, een wijnrek in de woonkamer en een XXL-wijnmuur in de studeerkamer. Voor als je tot in de late uurtjes doorgaat (dat geld moet ergens vandaan komen) en er dan maar even een glaasje bij inschenkt – want waarom niet?

Afbeelding van villa in Rotterdam 11
Afbeelding van villa in Rotterdam 12

En als je eindelijk klaar bent met geld verdienen, kun je de rest van die wijn gewoon opdrinken in een schuimend bad, waarvandaan je kunt genieten van de ruime badkamer met zwarte tegels. Zo lang als je wilt, want dit is geen hotel, maar gewoon je eigen huis. Hadden we al ‘wauw’ gezegd?

Meer foto’s vind je natuurlijk op Funda – waar je de villa in Rotterdam ook kunt kopen voor € 2.100.000 k.k. Nog heel even sparen.

Meer indrukwekkende Funda finds:

Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: deze villa in Rotterdam geeft een instant tropisch vakantiegevoel
Sluiten