Funda finds: een villa in Brabant in chique grijs

Of je nou wel of niet wilt verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Deze week zijn we aanbeland vlak bij Den Bosch, waar we een prachtige chique villa spotten.

De villa combineert hout en grijs en is daardoor zowel modern als knus.

Afbeelding van een villa in Rosmalen op Funda 2

Het begint meteen als je het huis binnenkomt: het berenvel op de grond straalt al een zekere luxe uit, maar vooral mooi vinden we het zwart-witte schilderij aan de muur. Aan meerdere muren in dit huis hangen grote schilderijen; een heel fijne manier om meer persoonlijkheid in je ruimtes te brengen.

Afbeelding van een villa in Rosmalen op Funda 3
Afbeelding van een villa in Rosmalen op Funda 4
Afbeelding van een villa in Rosmalen op Funda 5

Grijs in de woonkamer

Een grijze bank met grijze kussens, een grijs vloerkleed en grijze kunst in de vensterbank. Klinkt als een nogal onopvallend interieur, maar dat valt hartstikke mee! Dat komt door de combinatie van verschillende tinten grijs (sommige zijn echt koel, andere neigen meer naar bruin) en natuurlijk door de mooie designmeubels. Het helpt natuurlijk ook dat er lekker veel grote ramen zijn – en dat er wederom veel kunst aan de muren hangt.

Iets anders waar je een mooi detail mee toe kunt voegen, zijn de lampen in je woning. Hier hangt bijvoorbeeld niet alleen een mooie glas-met-kristallen lamp boven de tafel, maar de stalamp met een standaard van hout is ook heel tof!

Afbeelding van een villa in Rosmalen op Funda 6
Afbeelding van een villa in Rosmalen op Funda 7

Ook de zilveren lampen boven de eettafel bij de keuken vallen mooi op. En ben je die even zat? Dan heeft de villa ‘natuurlijk’ een prachtig lichte serre waar je ook kunt eten. Ook hier zien we dat het kleedje op tafel een wat luxer gevoel bezorgt.

Afbeelding van een villa in Rosmalen op Funda 8
Afbeelding van een villa in Rosmalen op Funda 9

Een sprekend interieur zónder veel accessoires

Het moge duidelijk zijn: een modern interieur van zwart en wit wordt al snel chique als je het niet te vol, maar ook niet te leeg inricht, met toevoeging van wat opvallende meubels die het persoonlijker maken én een extra kleur, zoals de beige muur in de slaapkamer.

Van deze villa leren we dus maar weer dat een goed interieur vooral sprekend is door de meubels en wat extra kunst, en dat je niet los hoeft te gaan met extra accessoires. (Maar dat mag altijd als je dat wilt, natuurlijk.)

Afbeelding van een villa in Rosmalen op Funda 10

En als er dan toch een ruimte is waar je een heel andere interieurstijl wilt uitproberen, dan gebruik je daar in dit geval gewoon het tuinhuisje voor. Jup, je hebt een villa of je hebt het niet! Voor € 1.650.000 k.k. koop je dit huis via Funda.

Meer toffe Funda finds:

Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: een villa in Brabant in chique grijs
Sluiten