Funda finds: even wegdromen bij deze villa van 4,5 miljoen

Of je nou wel of niet wil verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Met vandaag: deze prachtige villa in Nijmegen.

In de categorie droomhuizen vonden we deze prachtige villa in Nijmegen. De villa kost een slordige 4,5 miljoen, maar dan heb je ook wat. Droom vooral even mee bij het zien van de foto’s.

roomed-villa-nijmegen-funda

Alleen het exterieur van het huis is al imposant. De combinatie van het rieten dak met de spierwitte muren geven meteen als een luxe uitstraling. De tuin is door een architect aangelegd, dus ook hier geniet je volop. Lekker met zo’n zonnige week als deze week!

roomed-villa-nijmegen-funda
roomed-villa-nijmegen-funda

Is dit niet de mooiste woonkamer die je ooit gezien hebt? Werkelijk alles straat comfort en luxe uit, zonder dat de ruimte kil wordt. Sterker nog, door de gezellige open haard, comfy banken, XXL-tapijt en de leuke lamp met franjes heeft de woonkamer een gezellige uitstraling. We kunnen ons voorstellen dat het maar al te gezellig is om hier ‘s avonds met een knisperend haardvuurtje te zitten met het hele gezin – of een grote groep vrienden.

roomed-villa-nijmegen-funda

De greeploze zwarte keuken is stijlvol en functioneel. De ruimte is uiteraard groot genoeg om extra ruimte te creëren met een groot kookeiland. Door geen kastjes boven het aanrecht op te hangen, maar te kiezen voor planken, zorg je voor een open effect. En de planken zijn extra leuk om vol te zetten met kookboeken en andere stylish items.

roomed-villa-nijmegen-funda

In deze badkamer hoef je niet te kiezen tussen een ligbad en een douche: het is allebei mogelijk. En als deze badkamer niet helemaal naar wens is, dan zijn er nog 4 badkamers waar je uit kunt kiezen. Wat een luxe probleem!

roomed-villa-nijmegen-funda

Het paradepaardje van het huis: dit sprookjesachtige zwembad. Met één plons in het helderblauwe water lijk je in een exotisch land te zijn. Naast een prachtig zwembad heeft dit huis ook nog een jacuzzi, stoomcabine, sauna en grote fitness ruimte. Je zou dit huis toch nooit meer uit komen?

Kopen!

Mocht je 4,5 miljoen op de bank hebben staan, dan kan je deze pittoreske villa aan de Eleonoraweg in Nijmegen kopen. Meer foto’s (aanrader, want die slaapkamers zijn ook stunning) vind je op de Funda-pagina van het huis.

Ook al zo mooi:

Funda staat bomvol met prachtige droomhuizen. Wat dacht je van dit Hollywood-huis (in Alphen aan de Rijn), of deze mooie Amsterdamse loft?

Bron: Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: even wegdromen bij deze villa van 4,5 miljoen
Sluiten