Funda finds: deze indrukwekkende villa heeft een badkamer die groter is dan jouw woonkamer

Of je nou wel of niet wil verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Als je bijna twee miljoen op de bank hebt staan, dan hebben we een prachtig optrekje voor je gevonden in het Gelderse Kesteren.

We kunnen in ieder geval één ding met zekerheid zeggen: de buitenkant van het huis is indrukwekkend mooi. Via een eigen weg rijd je zo het landgoed (meer dan 1,7 hectare grond!) op.

Maar ook in de hal kijk je je ogen uit. Wat een prachtige combinatie van glas en metalen buizen, de industriële feeling komt hier goed naar voren. De ruimte hal heet je een warm welkom door de brede trapopgang naar de eerste verdieping van het huis.

Maar niet alleen de hal is groot, ook de woonkamer mag er wezen. De combinatie van bordeauxrode gordijnen en blauwe leren meubels geven de kamer een chique uitstraling. Door gebruik te maken van glazen tafels wordt de ruimte optisch nog groter en luchtiger.

Where the magic happens

De riante masterbedroom is rustig gehouden qua kleur: een zwart-wit kleurenpalet neemt hier de overhand. De openslaande deuren zorgen voor een flinke portie licht. Fijn om ‘s morgens mee wakker te worden!

Zeg eens eerlijk, van zo’n kinderkamer kan je toch alleen maar dromen als je jong bent?

Droom badkamer

De badkamer is ook zo’n pareltje. We gokken dat ‘ie groter is dan een gemiddeld appartement in hartje Amsterdam. Het luxe vrijstaande bad is niet in een hoekje gepropt, maar neemt een prominent plekje in. Je kunt er zelfs gemakkelijk helemaal omheen lopen.

Door de zwarte tegels te combineren met een vrolijk plantje krijgt de badkamer een luxe hotel uitstraling. Het randje tegels met een patroontje maakt dat gevoel helemaal compleet.

Goed nieuws, want als je een kleinere woning hebt dan deze, dan is de eigenaar van het huis bereid om met je te ruilen. En dan krijg je dat zwembad er dus gratis en voor niets bij. Oké, misschien doet ‘ie het niet voor een zolderkamertje in Amsterdam, maar je kunt het natuurlijk altijd proberen. Meer foto’s van dit indrukwekkende pand vind je op Funda.

Meer binnengluren bij grote villa’s?

Reageer op artikel:
Funda finds: deze indrukwekkende villa heeft een badkamer die groter is dan jouw woonkamer
Sluiten