Funda finds: deze villa in het bos brengt je helemaal in herfstsferen

Op de Roomed-redactie is het meest gebruikte werkwoord ongetwijfeld Funda’en. Betekenis: ongegeneerd huizen bekijken op onze favoriete website. De mooiste, duurste en meest bijzondere huizen op Funda delen we maar al te graag met jullie. Zoals deze villa in het bos, in de prachtige natuur van Brabant.

Dit is dé perfecte plek om te wonen als de bladeren oranje kleuren in de herfst – en de inrichting, met veel bruin en hout, past daar ook nog eens perfect bij.

Afbeelding van huis in het bos in Tereringen op Funda
Bron: Funda

Een huis in het bos om helemaal tot rust te komen

De villa staat in het dorp Teteringen, aan de rand van het bos. Je hebt dus het gevoel dat je je midden in de natuur bevindt, maar dat is niet helemaal waar: in 10 minuten sta je in het centrum van Breda.

Deze woning is dus de perfecte plek tussen tot rust komen en bereikbaar zijn. En eerlijk is eerlijk, welke millennial heeft daar nou geen behoefte aan tegenwoordig?

Afbeelding van woonkamer in de villa 1
Bron: Funda
Afbeelding van woonkamer in de villa 2
Bron: Funda

Het interieur past behoorlijk goed in een villa op deze plek. Oké, een enorm vloerkleed van al dan geen nagemaakte dierenvacht moet wel je ding zijn. Maar tegen een industriële salontafel van bedrukt hout (die het kratten-gevoel compleet maakt) zijn eigenlijk helemaal geen argumenten te vinden, en dat geldt ook voor de mooie bruin-grijzige bank.

Ook heel tof is de hanglamp in de hoek, die uit tientallen kleine peertjes bestaat.  Die maakt het interieur meteen een stuk warmer.

Afbeelding van eetkamer n de villa
Bron: Funda
Afbeelding van keuken in de villa 1
Bron: Funda
Afbeelding van keuken in de villa 2
Bron: Funda

Zwart, wit en bruin: een klassieke combinatie

Waar de woonkamer voornamelijk met bruintinten is ingericht, wordt de keuken al een stuk meer overheerst door zwart en wit, zoals we ook in de rest van het huis zien. Toch heeft ook deze ruimte een beetje die warme herfstsfeer, bijvoorbeeld door de bruinleren stoelen aan de ronde eettafel. En o ja, de waxinelichtjes op het keukeneiland helpen daar ook zeker bij.

Afbeelding van slaapkamer in boshuis op Funda
Bron: Funda
Afbeelding van badkamer in boshuis op Funda
Bron: Funda

Het toffe aan dit huis is dat je door de bouw vanuit vrijwel elke ruimte uitkijkt op de natuur. Of je nu wakker wilt worden met zicht op de eekhoorns, golden hour tussen de bladeren door mee wilt pakken terwijl je staat de koken of dromerig naar de lucht wilt staren als je in bad zit: het kan allemaal.

Afbeelding van genderneutrale kinderkamer 1
Bron: Funda
Afbeelding van genderneutrale kinderkamer 2
Bron: Funda

Doen: geel in de kinderkamer

De enige kamers waar de herfstige inrichting in bruintinten niet echt terugkomt, zijn de kinderkamers. Toch is daar gelukkig niet gekozen voor een standaard roze of lichtblauwe inrichting. Het vrolijke geel in combinatie met respectievelijk donkerblauwe sterren (sterrenhemel!) en vrolijk oranje maakt de kamers gewoon lekker genderneutraal. Het is immers wel 2019.

Zie jij je kinderen wel opgroeien op deze prachtige plek? De villa in het bos staat te koop voor € 2.100.000 k.k. Uiteraard vind je alle afbeeldingen op Funda.

 Meer bijzondere Funda finds:

Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: deze villa in het bos brengt je helemaal in herfstsferen
Sluiten