Funda finds: met deze villa van 2 miljoen heb je geen all-inclusive vakantie nodig

Of je nou wel of niet wilt verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Zoals deze villa van 2 miljoen die te koop staat in Hoofddorp, waar we maar al te graag onze zomer in door zouden brengen.

En nou ja… de rest van het jaar eigenlijk ook. Lang leve verwarmde zwembaden in je achtertuin!

Afbeelding van villa van 2 miljoen in Hoofddorp op Funda 2
Afbeelding van villa van 2 miljoen in Hoofddorp op Funda 3

Villa van 2 miljoen op Funda

Nu hebben we dat geld zelf helaas niet op onze spaarrekening staan, maar dat betekent niet dat we niet even weg mogen dromen bij dit huis. De klassieke witte buitenkant is precies wat je voor je ziet als je het woord ‘villa’ hoort, en ook de trap naar het bordes zorgt ervoor dat je je meteen in luxe sferen waant.

Het is dat een lange route over het landgoed naar de voordeur ontbreekt, want anders zou dit plaatje niet misstaan in de gemiddelde tienerfilm – als onderdak van het verwende rijkeluismeisje dat aan het einde toch inziet wat de echt belangrijke dingen in het leven zijn. Maar dan wel in haar huis blijft wonen, want hallo, dat is natuurlijk ook belangrijk.

Afbeelding van villa van 2 miljoen in Hoofddorp woonkamer 1
Afbeelding van villa van 2 miljoen in Hoofddorp woonkamer 2

Het huis is ingericht met veel wit, met wat beige en gouden details. Goud met wit is natuurlijk een perfecte klassieke combinatie, en als je het niet al te over-de-top maakt, ziet dat er hartstikke luxe uit. Die tip kan je trouwens ook gewoon in je huis van minder dan 2 miljoen toepassen.

Afbeelding van villa van 2 miljoen in Hoofddorp keuken 1
Afbeelding van villa van 2 miljoen in Hoofddorp keuken 2

De lichtinval in dit huis is uiteraard perfect, dus dineren (en ontbijten, en lunchen…) doe je vlak achter een groot raam dat uitzicht biedt op de tuin. De keuze voor de tafel van donker hout is opvallend, gezien de verder vrij wit-met-een-beetje-zwarte indeling, maar staat wel heel knus. Een paar geurstokjes erop en you’re ready to go.

Afbeelding van villa van 2 miljoen in Hoofddorp slaapkamer
Afbeelding van villa van 2 miljoen in Hoofddorp badkamer

Ligbad, jacuzzi of toch zwembad?

De master bedroom heeft ‘natuurlijk’ een inloopkast, en de rest van de slaapkamers is ook niet verkeerd (je vindt alle foto’s op Funda). Maar waar ons oog pas echt door wordt getrokken, is de prachtige badkamer, met een douche vol glinsterende tegeltjes en een prachtig rond ligbad.

Afbeelding van villa van 2 miljoen in Hoofddorp zwembad 1
Afbeelding van villa van 2 miljoen in Hoofddorp zwembad 2

Maar de keuzes om je op te frissen stoppen niet bij dat bad en de douche. Buiten zijn, naast een ingebouwde trampoline en lekker veel lounge-plekken, namelijk ook nog een verwarmd zwembad én een hottub.

Als je wilt, kun je dus elke paar uur op een andere plek relaxen – en dan heb je nog maar de helft van je tuin gezien.

Afbeelding van villa van 2 miljoen in Hoofddorp op Funda 12
Afbeelding van villa van 2 miljoen in Hoofddorp op Funda 13

En als je je tuin dan wel eindelijk zat bent, kun je altijd nog verplaatsen naar het natuurgebied achter het huis, om weg te dromen op je eigen steiger of een zomerfeest mét kampvuur te geven op het strandje aan het water. Hadden we al gezegd hoeveel beter dit is dan een all-inclusive resort in Griekenland?

Voor de geïnteresseerden: deze villa staat te koop voor € 2.000.000 k.k. via Funda. Kost wat, maar dan hoef je in ieder geval nooit meer op vakantie.

Meer luxe Funda finds:

Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: met deze villa van 2 miljoen heb je geen all-inclusive vakantie nodig
Sluiten