Funda Finds: deze Nederlandse villa heeft 3 sauna’s, een zwembad én een bioscoop

Altijd al willen wonen in een villa met zwembad, 3 privé sauna’s, een bioscoop, jacuzzi én een lift? Dit is je kans. In ‘t Harde staat er namelijk een prachtige villa te koop. Voor ‘slechts’ € 3,75 miljoen, maar dan heb je ook wat.

Soms komen we op Funda huizen tegen waar we alleen maar van kunnen dromen. Deze villa in ‘t Harde is daar een uitstekend voorbeeld van. De villa, met prachtig rieten dak, werd in 2004 gebouwd. Het huis is werkelijk van alle gemakken voorzien. En ja, er is zelfs een lift om je van de begane grond naar de zolder te brengen. Over luxe gesproken.

roomed-villa-harde
roomed-villa-harde
roomed-villa-harde
roomed-villa-harde

Paars

Het verbaast ons dan ook niets dat het interieur van het huis er ook ontzettend luxe uitziet. Er is gebruikt gemaakt van een vrij neutraal en natuurlijk kleurenpalet, gecombineerd met de kleur paars. De paarse bank en paarse loper geven het huis een zekere allure. Een spannende twist in het luxe interieur!

roomed-villa-harde
roomed-villa-harde

De paradepaardjes van het huis zijn toch zeker de bioscoop, niet één, niet twee, maar drie sauna’s, en het indoor zwembad met ligbedden. Persoonlijk hadden we de aankleding van de bioscoop wat spannender gemaakt (met echte bioscoopstoelen bijvoorbeeld!), maar desalniettemin zouden we zo’n ruimte maar al te graag in ons huis hebben.

roomed-villa-harde

Naast de ruime villa krijg je ook een flinke lap grond. Met een tuin op het zuiden, veel loungeplekken en een openhaard (buiten ja!) kunnen we ons voorstellen dat het zowel in de zomer als in de koudere maanden heerlijk vertoeven is in deze villa.

Kopen?

Dat kan, voor €3.750.000 is deze villa voor jou. Voor de meeste mensen is het waarschijnlijk nog even sparen, maar dromen mag altijd, toch? Als je meer foto’s wilt zien, bekijk dan vooral even de Funda-pagina.

Bron: Funda

Reageer op artikel:
Funda Finds: deze Nederlandse villa heeft 3 sauna’s, een zwembad én een bioscoop
Sluiten