Funda finds: deze moderne villa in Dorst is net een glazen huis en pure kunst

Of je nou wel of niet wilt verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Dit keer: deze waanzinnige villa in Dorst.

Tegenover het natuurgebied ‘Boswachterij Dorst’ staat deze villa. De luxe villa is pure kunst en wij willen er maar al te graag in wonen. Kijk en geniet van dit prachtig grote huis.

Villa Dorst
Villa Dorst

Lichte ruimte

De ramen in de woonkamer zijn zo groot als de muur, waardoor er veel licht in de ruimte binnenkomt. Prachtig! Met een mooi uitzicht op de parkachtige tuin geniet je lekker in de woonkamer. En ook nog eens voor een kachel. Heerlijk.

Via de woonkamer loop je zo door naar de eetkamer en de keuken. De hele villa is een open huis en dat maakt het meteen een stuk knusser.

Villa Dorst
Villa Dorst

De villa staat vol met kunst. Verschillende standbeelden, maar ook de vormen in het huis zijn pure kunst. Zo wordt er veel gebruik gemaakt van patronen, zoals horizontale en verticale strepen.

Villa Dorst
Villa Dorst

Ook in de eetkamer zijn er prachtige grote ramen met veel licht. Het is haast een glazen huis.

Villa Dorst
Villa Dorst
Villa Dorst
Villa Dorst

Design in de keuken

De keuken heeft een prachtig, strak design. Er wordt veel gebruik gemaakt van rechthoekige vormen. De aanrecht is het asymmetrisch vormgegeven eiland en het centrum van de keuken. Het geeft de villa nog meer dat ‘open huis-gevoel’ en geeft mega veel sfeer.

Villa Dorst
Villa Dorst
Villa Dorst

In de gang zien we niet alleen kunst, het is kunst. De trap naar boven is een groot design stuk. Wauw!

Villa Dorst
Villa Dorst

De slaapkamer is lekker symplistisch met ook weer een mooie lichtinval. En achter die blurry glazen deur? Daar zit de wc. Nu is het ineens niet zo’n erg probleem meer als je naar het toilet moet als je nét lekker in je bed ligt.

Villa Dorst
Villa Dorst
Villa Dorst
Villa Dorst

Genoeg ruimte

De badkamer is ook niet mis en groot genoeg om te delen. En als klapper op de vuurpijl heeft de villa ook nog een sauna. Je hebt praktisch je eigen mini spa. Ge-nie-ten! De luxe villa heeft  dan ook meerdere ruimtes met mega grote kamers. Je kan er mee doen wat je wil: van kantoorkamer tot hobbykamer. Precies zoals je je Sims huis vroeger inrichtte.

Zie jij jezelf wel wonen in dit niet zo bescheiden optrekje? Dat kan. Want deze jaloersmakende villa staat te koop op Funda. Je moet er wel wat voor over hebben: voor € 1.200.000 k.k. is ie voor jou. Een rib uit je lijf, maar dan heb je ook wat. Wil je meer foto’s zien? Die bekijk je natuurlijk even op Funda.

Meer mooie Funda Finds om bij weg te kwijlen:

Reageer op artikel:
Funda finds: deze moderne villa in Dorst is net een glazen huis en pure kunst
Sluiten