Funda finds: een villa met vakantiegevoel net over de Belgische grens

Of je nou wel of niet wilt verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Deze keer gaan we net een stukje over de Belgische grens, naar een plaatsje met de prachtige naam Eben-Emael.

Daar staat namelijk een villa die vanbuiten zomers wit is – en ook de tuin bezorgt ons een instant vakantiegevoel.

Afbeelding van een villa in België op Funda 2
Afbeelding van een villa in België op Funda 3
Afbeelding van een villa in België op Funda 4

Gele kunst aan een zwarte muur

Het huis zelf is niet zo zomers, met vooral zwart dat overheerst – op de muur, in de kleur van de tegels en op meubels als de glazen tafel en de lampen. Maar mooi is het wel! Dat komt onder andere omdat de zwarte muren perfect contrasteren met de gele en oranje schilderijen. Daarnaast is het interieur niet helemaal modern, maar komt in onder andere de klassieke haard en de kandelaars een andere stijl naar voren.

Afbeelding van een villa in België op Funda 5

Ook tof zijn de barkrukken aan het glanzende zwarte aanrechtblad – kun je je ochtend mooi starten met een ontbijtje in de keuken. Een woonkeuken geeft een huis meteen al meer sfeer, vinden wij.

Afbeelding van een villa in België op Funda 7

Natuurlijk zijn er nog veel meer slaapkamers dan alleen deze, maar we willen je aandacht vooral even richten op de badkamer. Ook die heeft veel zwarte accenten, waaronder één muur en natuurlijk de vloer. We zien vaak dat badkamers zich onderscheiden door mooie tegels aan de muur, maar op de vloer kan dat natuurlijk net zo goed. Misschien nog wel gemakkelijker schoonmaken ook.

Afbeelding van een villa in België op Funda 8
Afbeelding van een villa in België op Funda 9

Vakantie in eigen huis

Maar het is de tuin van deze villa waar we nog wel het meest enthousiast over zijn. Er is genoeg ruimte voor een overdekte zitplek, vanaf waar je uitkijkt over een natuurlijke (maar niet té wilde tuin). En heb je het warm in de zomer? Dan spring je gewoon even je privézwembad in – óf ga je lekker op je eigen strand liggen.

Zie je dat wel zitten? Je koopt deze paradijselijke villa voor € 1.195.000 k.k. via Funda.

Meer toffe Funda finds:

Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: een villa met vakantiegevoel net over de Belgische grens
Sluiten