Funda finds: een prachtig uitzicht over Rotterdam? Het kan in deze skyloft!

Van sommige uitzichten krijg je gewoon nooit genoeg. Zo kunnen we ons voorstellen dat je altijd kunt blijven kijken naar de prachtige skyline van booming stad Rotterdam. Als je flink in de buidel tast kan die droom werkelijkheid worden, want deze skyloft staat te koop!

Het appartement bevindt zich op de 15e etage van het gebouwd. Wij zijn vooral fan van de ramen die helemaal tot aan de vloer komen. Dit zorgt namelijk voor een fenomenaal uitzicht. Het appartement heeft in totaal 140 m² woonoppervlakte verdeeld over drie kamers. Wij zien onszelf al helemaal zitten, in een grote stoel voor het raam.

roomed-funda-rotterdam
roomed-funda-rotterdam

Gewaagde keuken

Wat je niet meteen verwacht in zo’n stunning appartement, is een knalrode keuken. Gewaagd! Maar als we goed kijken, zien we dat de huidige eigenaar een voetballiefhebber is. Wij denken dat we wel weten waar de eigenaar de inspiratie voor een rode keuken vandaan heeft…

Als je de skyloft koopt, krijg je automatisch ook toegang tot een groot zwembad, een luxe fitnessruimte, een sauna en een zonnebank. Daar zouden wij geen nee tegen zeggen. Je koopt het appartement voor € 615.000 k.k. Meer foto’s zien? Kijk dan vooral even op de Funda pagina.

Bron: Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: een prachtig uitzicht over Rotterdam? Het kan in deze skyloft!
Sluiten