Funda finds: rustiek en stijlvol wonen in deze luxe villa in de polder

Of je nou wel of niet wil verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Deze schitterende woning in Roelofsarendsveen ligt aan het water en ín de polder.

Achter de heggen en struiken van deze grote tuin, schuilt een prachtige villa. Hij is maar liefst 242m2 groot en heeft een interieur waar je u tegen zegt.

Breda woonkamer Woonkamer met veel licht

Lichtinval

Naast een strakke en stijlvol ingerichte woonkamer, zorgen ook de grote ramen voor deze prachtige plaatjes. De woonkamer an sich is al erg ruim, maar door de grote ramen voelt het nét alsof je in de tuin zit.

En dat is geen straf: de tuin loopt rondom het hele huis.

donker en wit keukenblok

De keuken van deze losstaande woning heeft iets stijlvols en schattigs in één. De witte en houten kastjes geven een vakantie-achtig gevoel. De warme uitstraling en de ronde eettafel nodigen uit om lekker rond te hangen tijdens het bereiden van een maaltijd. Precies de sfeer die je wilt creëren in een keuken.

De houten keukenkastjes aan de muur matchen goed met de kastjes in het keukenblok, de houten vloer en tafel. Een knusse keuken is altijd een must in huis.

Dit vind je vast ook leuk: Binnenkijken in het prachtige huis van interieur ontwerper Lotte Vink

Kingsize bed in slaapkamer

Olijfgroene slaapkamer

Deze slaapkamer bewijst dat een olijfgroene muur een goede keuze is. Fel gekleurde muren kunnen nogal overweldigend ogen, helemaal in een slaapkamer. Aardse tinten op de muren zijn daarom een perfecte oplossing als je toch iets meer kleur aan een ruimte wilt geven.

De olijfgroene kleur komt prachtig terug in het tv-meubel, het beddengoed én de mooie plant op de grond. De slaapkamer heeft de allure van een chique en warme hotelkamer.

brede wasbak in badkamer

Wie zegt dat een badkamer saai is? Deze wand fungeert als wastafel en als scheiding tussen de badkamer en douche. Maar niet zomaar een wand, nee, hij is betegeld met kleine stukjes mozaiek. Maar niet zoals je mozaiek vaak ziet in felle, Mediterraanse kleuren.

Kopen?

Geheel in stijl met de rest van het interieur zijn de kleine tegeltjes in aardse tinten van grijs en beige. Wij zouden het helemaal niet zo erg vinden om een tijdje in deze villa te vertoeven! Deze mooi villa ligt in de Roelofsarendsveen, vlak aan het water. Voor € 950.000 is de villa van jou. Meer details vind je op Funda.

Nog zo’n prachtig huis op Funda:

Funda finds: van oude IJzergieterij naar moderne loft in Tilburg

Bron: Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: rustiek en stijlvol wonen in deze luxe villa in de polder
Sluiten