Funda finds: dit prachthuis in Rotterdam heeft een hele bijzondere keuken

Of je nou wel of niet wil verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Dit exemplaar in Rotterdam heeft ons hart veroverd.

En ook heel handig: je hebt een bushalte én tramhalte voor de deur.

roomed-funda-rotterdam

De woonkamer lijkt extra hoog door de lange gordijnen die helemaal aan het plafond opgehangen zijn. En als je eenmaal naar het plafond kijkt, weet je niet wat je ziet. Het klassieke plafond met sierlijsten staat prachtig bij de lichte, rustige inrichting van de woonkamer. Het geeft een romantische uitstraling aan je interieur. De bewoners van het huis hebben geluk gehad met zo’n mooi plafond, want we zien het steeds minder vaak!

roomed-funda-rotterdam

Schuifdeuren

Die mooie schuifdeuren met glas in lood motiefje zijn toch te prachtig? Binnen een handomdraai scheid je de woonkamer van de eetkamer en keuken. Handig als je wat rust wilt creëren als je met een groep vrienden aan het tafelen bent, of wanneer je het geluid van nóg een voetbalwedstrijd echt niet kunt verdragen tijdens het koken.

roomed-funda-rotterdam
roomed-funda-rotterdam

Over de keuken gesproken: wat een bijzonder exemplaar! Door het vele houtwerk krijgt de landelijke keuken een boers uiterlijk, maar in combinatie met het zwarte marmer en de gouden details oogt de keuken toch heel chique.

roomed-funda-rotterdam

De jadegroene rand om de muur combineert prachtig met het groenblauwe schilderij op de muur. Ook in de slaapkamer zien we weer glas in lood, maar dit keer boven de openslaande balkondeuren. De gouden details in het glas en lood combineren mooi met de gouden spiegel.

Kopen?

Het appartement op de Van Vollenhovenstraat in Rotterdam staat op dit moment te koop voor € 895.000 k.k. Lijkt het jou wel wat? Kijk dan vooral nog even rond op de Funda pagina van het huis.

Nog meer wegdromen:

Deze villa in Nijmegen tik je op de kop voor een kleine 4,5 miljoen. Het is misschien even sparen, maar je móét het zwembad zien. Liever in Rotterdam blijven? Dan is deze skyloft misschien wel iets voor jou.

Bron: Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: dit prachthuis in Rotterdam heeft een hele bijzondere keuken
Sluiten