Funda finds: elke dag is rood in dit huis aan de Duitse grens

Of je nou wel of niet wilt verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen.

Dit huis in Bad Nieuweschans behoort vooral tot de categorie ‘bizar’, maar is geweldig voor wiens lievelingskleur rood is.

Foto van rood huis op Funda 2
Foto van rood huis op Funda 3
Foto van rood huis op Funda 4

Vandaag is rood

U komt binnen in stijl: over een rode loper. Aan uw linkerhand ziet u de rode trap, aan uw rechterhand een felrode kast. In de woonkamer ligt een rood vloerkleed naast een rode bank, en het geheel wordt opgefleurd met een rood schilderij, een rode bloempot, rode kaarsen en o ja – een rood stopcontact. Hadden we al gezegd wat de lievelingskleur van de bewoners van dit huis was?

Overigens wordt al dat rood wel heel stijlvol gecombineerd met veel zwart en natuurlijk de moderne glazen tafel. Goed, het is misschien iets te opvallend, maar er is zeker over nagedacht.

Foto van rood huis op Funda 5

Ook best de tof: de klok in dit huis is echt een statement. Weet je niet alleen altijd hoe laat is, maar heb je ook meteen wat decoratie aan de muur.

Foto van rood huis op Funda 6
Foto van rood huis op Funda 7
Foto van rood huis op Funda 8

Een rode keuken

Vond je de woonkamer al heftig, dan kijk je je ogen waarschijnlijk uit (oké, of doe je ze dicht) in de keukenShiny alert! Het zijn weliswaar alleen de keukenkastjes die rood zijn, maar dat wordt weerspiegeld in de zwarte tafel. De barkrukken zijn overigens wel een erg goed idee. O, en dat rode broodrooster willen we stiekem ook.

Foto van rood huis op Funda 9
Foto van rood huis op Funda 10

Maar het huis heeft meer thema’s dan alleen the obvious one: het staat ook vol boeddha’s. Of dat voor een geloof staat of puur als decoratie bedoeld is, weten we niet – maar het zorgt in ieder geval wel voor een geheel.

Foto van rood huis op Funda 11

Een zwarte én rode badkamer

En als je een thema hebt, dan moet je het natuurlijk goed doen. In de ene badkamer vind je daarom louter zwarte details (inclusief toffe wasbak!), in nummer twee uiteraard alleen maar, tja, rood. Rode verwarming, anyone?

Is rood ook jouw lievelingskleur? Voor € 225.000 kk. koop je dit rode huis op Funda. Dat is dan wel weer een mooie prijs – zeker omdat het huis (in het kader van ‘stille wateren hebben diepe gronden’) ook een tuinhuis met sauna en douchecabine, jacuzzi met overkapping én buitenzwembad heeft. En o ja, wist je al dat er in Bad Nieuweschans een wellness- en kuuroord is?

Meer Funda finds:

Reageer op artikel:
Funda finds: elke dag is rood in dit huis aan de Duitse grens
Sluiten