Funda finds: een huis vol houten meubels en prachtige bruintinten

Of je nou wel of niet wilt verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Dit ruime twee-onder-een-kaphuis in Oerle, Brabant, is bijvoorbeeld prachtig natuurlijk ingericht.

Werkelijk alles is er beige, bruin of grijs, tot de vloeren aan toe. Saai? Nee, vooral ontzettend mooi.

Afbeelding van huis in Eindhoven op Funda woonkamer 1
Afbeelding van huis in Eindhoven op Funda woonkamer 2
Afbeelding van huis in Eindhoven op Funda woonkamer 3

Houten meubels in de woonkamer

In de woonkamer wordt de toon voor dit industriële doch natuurlijke huis meteen al gezet. De robuuste salontafel, het tv-kastje (op wielen!) en industriële stellingkast zijn allemaal gemaakt van met dik, ruw hout. Heel mooi! Boven de beige bank hangt een foto van een hert dat perfect in het kleurenschema past.

En let vooral ook op de toffe lampen: niet alleen de stalen lamp boven de salontafel, maar ook de look-a-like filmlamp op houten poten in de hoek.

Afbeelding van huis in Eindhoven op Funda keuken 1
Afbeelding van huis in Eindhoven op Funda keuken 2

Verschillende stoelen, één kleurenpalet

Eenzelfde soort lampen zien we in de keuken met eetgedeelte, maar wat daar nog meer opvalt zijn natuurlijk de eetkamerstoelen. De acht stoelen hebben vier verschillende kleuren, die weliswaar anders zijn maar toch een prachtig kleurenpalet vormen. Ook de keuken zelf is trouwens erg mooi, met glanzend beige kastjes die wederom goed bij de vloer passen.

Afbeelding van huis in Eindhoven op Funda slaapkamer 1
Afbeelding van huis in Eindhoven op Funda slaapkamer 2
Afbeelding van huis in Eindhoven op Funda slaapkamer 3

Zelfs de slaapkamers bestaan vooral uit hout, met kleine accenten van mintgroen en lichtroze. Als je geen aparte werkkamer hebt of wilt, maak je met houten planken bijvoorbeeld toch een handig hoekje met bureau. In de tienerkamer wordt bovendien wederom de kracht van mooie natuurfoto’s duidelijk: hang een zwart-witfoto met olifanten en je wilt nooit meer iets anders.

Afbeelding van huis in Eindhoven op Funda slaapkamer 4

Een grote natuurfoto aan de muur

Ook op de bovenste etage bevindt zich nog een slaapkamer – dit keer echter niet met een kleine natuurfoto aan de muur, maar een enorme print van bomen. Daar moet je misschien van houden, maar het kan ontzettend tof zijn! Als je uit het raam geen leuk uitzicht hebt, kun je gewoon zelf faken dat je wakker wordt in een bos.

En o ja, natuurlijk passen ook in deze ruimte de kleuren weer bij de kleine tafeltjes met hout bovenop en het zwart-witte dierenvel als vloerkleed. Zo’n vloerkleed is, net als de hertenkop aan de muur in de woonkamer, misschien niet voor iedereen weggelegd – maar vind je het wel wat, dan is het zeker een goede optie om te overwegen in een interieur met veel hout.

Afbeelding van huis in Eindhoven op Funda badkamer

Lijkt dit beige huis je wel wat? Het is te koop voor € 580.000 k.k. via Funda.

Meer mooie Funda finds:

Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: een huis vol houten meubels en prachtige bruintinten
Sluiten