Funda finds: je kunt in de oude Nutricia fabriek in Zwolle intrekken

Wil je een huis met een verhaal, dan zit je goed in Zwolle: in deze oude Nutricia fabriek werd meer dan 100 jaar geleden een ‘fabriek in roomboter en kindermelk’ opgericht. Nadat het gedeeltelijk afgebrand was, mocht er niet meer in gewerkt worden. Toen is er een woonhuis van gemaakt, en wij weten hoe het er van binnen uitziet!

Helaas, op het moment dat we dit tikken is het huis nét verkocht voor € 300.000 k.k. We grijpen er dus net naast. Balen, want we zijn fan van de mooie voorgevel van dit prachtige huis. Gelukkig kunnen we nog lang kijken naar de mooie foto’s op Funda.

De woonkamer is zo ontzettend licht door de vele ramen met veel lichtinval. Ook het kleurenpalet van de ruimte is heel licht gehouden, waardoor er een mooie match ontstaat in het interieur. De lichte mintgroene muur staat mooi bij de cognac leren bank en de houten details.

In de keuken wordt er veel gebruik gemaakt van een zwart/wit geblokt schaakbordpatroon. Met deze vloer creëer je een groot contrast tussen zwart en wit. De grote industriële lamp zorgt voor een goede verlichting boven de eettafel. Dat is fijn als de eettafel niet alleen gebruikt wordt om te eten, maar ook als werktafel.

We like: deze slaapkamer heeft een grote inloopkast achter het bed verstopt. Handig, want zo houd je in de slaapkamer ruimte over. Je hebt namelijk geen grote kasten nodig. Op deze manier houd je je inloopkast netjes en georganiseerd.

Bekijk meer:

Wil je nog meer foto’s van deze bijzondere Nutricia fabriek bekijken? Je kunt ze vinden op de Funda-pagina de bijzondere oude fabriek. Liever een ander huis? Dan is deze villa in Eindhoven echt een topper.

Bron: Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: je kunt in de oude Nutricia fabriek in Zwolle intrekken
Sluiten