Funda finds: deze prachtige monumentale villa in Vliethoven

Of je nou wel of niet wil verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Zoals deze monumentale villa in Vliethoven.

Deze villa is net een kasteel dat omringd is door een prachtige tuin met open vaarwater. Om het huis staan zo’n 43(!) lindebomen die al meer dan honderd jaar oud zijn. Buren? Die zijn nergens te bekennen. (Wat betekent dat je hier dus heel goed een huisfeestje kan geven!).

funda finds
funda finds
Funda finds

Mix van modern en oud

De woonkamer is de perfecte combinatie van oud en modern. De bank en de stoelen van velvet (waar we dol op zijn!) vormen een mooi contrast met de barok print op de muur. Het Perzische tapijt geeft een moderne twist aan de kamer, want ook dat is helemaal hot in je interieur op het moment. En die boekenkast! *hearteyes*.

funda finds
funda finds

De openslaande deuren geven je een prachtig uitzicht. Daarnaast steekt de glanzende zwarte verf mooi af bij de blauwe muren en de grijze vloer.

Funda finds

Simplistische slaapkamers

De borg heeft meerdere slaapkamers die allemaal heel simplistisch zijn ingericht. Winning teams worden gecombineerd: roze met donkerblauw en hout met wit. We like!

funda finds
Funda finds

Doorgangen zonder deuren in de keuken

De keuken heeft een prachtig kookeiland met alles wat je nodig hebt. Wit met zwart gecombineerd is in dit interieur super modern. We zijn helemaal verliefd op hoe je overal doorkijkt in dut huis. Vanuit de keuken kijk je zo de woonkamer in en andersom. Waar donkerblauw dus indirect wéér gecombineerd wordt met zalm roze. En dat is prachtig!

Funda finds

Ook heeft de keuken heel mooie tegeltjes boven de ouderwetse wasbak die je aan de Romeinse tijd doen denken. Een heel mooi contrast met in deze moderne keuken.

funda finds

Wonen in deze vrijstaande villa?

Houd jij er wel van om lekker afgezonderd te wonen in een prachtig mooi huis? Dan is deze villa wel wat voor jou. Voor € 1.195.000 k.k. woon jij bijna letterlijk in een hutje op de hei. Behalve dat het een mega borg is in plaats van een hutje dan. Meer foto’s bekijk je natuurlijk op Funda.

Meer leuke Funda Finds:

Reageer op artikel:
Funda finds: deze prachtige monumentale villa in Vliethoven
Sluiten