Funda finds: een knusse, moderne villa in het altijd gezellige Breda

Of je nou wel of niet wilt verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Deze keer deze moderne villa in Breda.

In Breda is het altijd gezellig. En dat laat dit interieur ook zien. Ook al is de villa mega groot, het ziet er toch super knus en gezellig uit!

moderne villa
moderne villa
moderne villa
moderne villa

Groot en knus, die woonkamer

Ondanks dat de woonkamer mega groot is, is deze nog steeds knus. Dat komt door de gezellige openhaard, maar ook door het kleurenpalet. Er is veel gebruik gemaakt van aarde- en bruintinten, die het interieur landelijk en lekker knus maken.

moderne villa
moderne villa

Glazen ramen en deuren

Door de muur die bestaat uit glazen ramen, krijgt het huis een open sfeer. Daarnaast is er zo ook meer licht in de ruimte. En laten we eerlijk zijn: van meer daglicht worden we allemaal blij.

moderne villa
moderne villa

Metallic gordijnen

De keuken is strak met een mooi kookeiland, maar wat pas echt opvalt zijn de gordijnen. Deze zijn donkerbruin/zilver metallic. Het heeft een heel andere uitstraling en structuur dan dat we van gordijnen gewend zijn en dat maakt ze juist zo mooi. Prachtig!

moderne villa
moderne villa

Van de eettafel in de keuken krijgen we spontaan country vibes. De stoelen ogen erg country door de vormen en de studs, maar ook de kleedjes die eroverheen hangen dragen bij aan dit beeld.

Er wordt lekker gemixt met stijlen en ideeën in dit interieur en dat maakt het erg origineel met een verrassende wending hier en daar. Super leuk!

moderne villa
moderne villa

Ook in de slaapkamer zien we die mooie, metallic gordijnen weer terug komen. Bruin speelt ook overduidelijk hier de hoofdrol en alle kleuren van het textiel in de kamer zijn perfect op elkaar afgestemd.

Als je deze witte villa zo ziet, zou je bijna niet geloven dat ‘ie in Breda te vinden is. Toch is het echt zo. Het is net een mega vakantie huis, waar wij stiekem altijd wel zouden willen wonen. Jij ook? Dat komt goed uit. Deze moderne villa staat namelijk te koop op Funda en als je € 1.125.000 k.k. aftikt, kun je ‘m de jouwe noemen. Wil je meer foto’s zien van dit huis? Die check je natuurlijk even op de website van Funda.

Meer mooie huizen checken op Funda?

Reageer op artikel:
Funda finds: een knusse, moderne villa in het altijd gezellige Breda
Sluiten