Funda finds: een villa aan het water met wijnkelder, binnenzwembad en meer

Of je nou wel of niet wilt verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen.

In de categorie ‘onbereikbaar’: in het oosten van het land staat deze villa aan het water, die naast een prachtige ligging én architectuur, ook nog eens alle rijkeluisdetails heeft die je je maar kunt voorstellen. Behalve bioscoop en fitnessruimte, misschien.

Afbeelding van villa aan het water op Funda 2
Afbeelding van villa aan het water op Funda 3

Luxe villa aan het water

Van buiten lijkt de villa misschien niet eens zo heel groot, maar dat is ‘ie wel! De vele ruimte, gecombineerd met de moderne architectuur, zorgt onder andere voor een prachtige entree. Die wordt afgemaakt door moderne kunst, waar de bewoners sowieso fan van lijken te zijn.

Afbeelding van villa aan het water op Funda 4
Afbeelding van villa aan het water op Funda 5

Ook de rest van het huis is modern ingericht, met veel zwarte leren meubels. Dat klinkt kil, maar door de donkere vloer, de open haard en het vloerkleed valt dat heel erg mee.

Afbeelding van villa aan het water op Funda 6
Afbeelding van villa aan het water op Funda 7

En o ja, hadden we al gezegd dat de villa aan het water lag? De omliggende natuur kun je vanuit bijna elke kamer zien, zo ook vanuit bed. Wees eerlijk, beter wakker worden kan bijna niet.

Afbeelding van villa aan het water op Funda 8
Afbeelding van villa aan het water op Funda 9

Toffe moderne architectuur

De villa mag dan duur zijn, maar is dan ook een architectonisch hoogstandje. De hoge ramen bedekken bijvoorbeeld maar liefst twee verdiepingen, en ook het dak bestaat uit veel strakke lijnen en glas. Da’s niet alleen mooi, maar het is stiekem ook nog eens heel handig om gewoon vanaf de eerste verdieping naar beneden te kunnen roepen zonder dat er een vloer tussen zit.

Afbeelding van villa aan het water op Funda 10
Afbeelding van villa aan het water op Funda 11
Afbeelding van villa aan het water op Funda 12

Maar goed, over naar wat écht belangrijk is: wijn. En misschien zwemmen en biljarten, maar vooral wijn. Goed nieuws: die kun je gemakkelijk kwijt in dit huis. Tientallen verschillende soorten, om precies te zijn. Zei iemand feestje?

Gratis tip van ons: na die wijn even niet gaan zwemmen.

Afbeelding van villa aan het water op Funda 13

Zie jij deze mooie villa aan het water wel zitten? Voor € 3.600.000 k.k. koop je het pareltje op Funda.

Meer luxe Funda finds

Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: een villa aan het water met wijnkelder, binnenzwembad en meer
Sluiten