Funda finds: wonen in een loft met groot terras in hartje Amsterdam

Of je nou wel of niet wil verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Deze week kijken we naar een loftachtig appartement in onze hoofdstad.

Wonen in hartje Amsterdam, in een prachtige loft met groot dakterras, op steenworp afstand van het Vondelpark… klinkt eigenlijk te mooi om waar te zijn, toch? Toch kan die droom met deze loft werkelijkheid worden. En het is nog best betaalbaar ook.

Je legt er namelijk geen miljoen voor neer (zoals bij veel huizen in Amsterdam), maar betaalt een kleine 7 ton. € 675.000 k.k. om precies te zijn. Het is natuurlijk even flink sparen, maar in ieder geval wél haalbaar.

funda-finds-loft-amsterdam
funda-finds-loft-amsterdam

De ruimte heeft een riante open keuken, waardoor de zowel de woonkamer als de keuken samen één groot, licht geheel worden. In plaats van een grote tafel bij de bank, is er gekozen voor een leren hocker. Het cognac-kleurige leer combineert prachtig met het grijs en okergeel van de kussens.

funda-finds-loft-amsterdam

Doordat de keuken in het midden van de ruimte geplaatst is, wordt de keuken het hart van het huis. Met een heerlijk kookeiland én een ontbijtbar is dit dan ook de ideale plek om ‘s morgens je krant te lezen, of om ‘s avonds te borrelen met je beste vriendin.

funda-finds-loft-amsterdam

Wat een pareltje is het terras! Met zo’n prachtig groen uitzicht zouden we hier elke dag wel willen zitten. En hoe comfortabel ziet die loungebank er uit? Wij kunnen ons al helemaal voorstellen. Rosé in de hand, kaasplankje erbij…

Meer zien?

Het appartement staat te koop op Funda, dus bekijk vooral de Funda-pagina even als je geïnteresseerd bent. Of, zoals wij, als je enorm nieuwsgierig bent.

Bron: Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: wonen in een loft met groot terras in hartje Amsterdam
Sluiten