Funda finds: Deze klassiek roomwitte villa in Nijmegen maakt je helemaal zen (en blut)

Ik ben gek op kleur in mijn huis. Ik heb een okergele muur, schilderde mijn IKEA-stoeltjes ooit mintgroen en heb een lichtblauwe platenspeler. Maar soms, heel soms, verlang ik toch naar een sereen huis. Zoals dit pareltje in Nijmegen dat we op Funda vonden, bijvoorbeeld.

Alles aan dit huis is precies wat je verwacht bij een vraagprijs van een paar miljoen, van de enorme kroonluchter in de hal tot de klassieke tinten die overal in het huis terug komen.

Funda finds Nijmegen 6
Funda finds Nijmegen 3
Funda finds Nijmegen 5

Klassiek roomwit

Roomwit wordt gecombineerd met zowel licht- als donkerbruin, wat een enorme rust uitstraalt – alsof de enorme banken dat nog niet genoeg deden. Zelfs het schilderij van de tijger past in het kleurenschema. Net als de zwart-witfoto’s op onderstaande foto, overigens.

Funda finds Nijmegen 7
Funda finds Nijmegen 9

Het huis wordt verlicht door warme lampen, die het hele jaar door voor een met-thee-en-chocola-op-de-bank-sfeer zorgen (en dan maar hopen dat je die peperdure bank niet vies maakt).

Funda finds Nijmegen 4

O, en mag ik even uw aandacht voor de badkamer? Die is groot, crèmekleurig en super-de-luxe. Elders in het huis vind je ook nog een badkamer die zilveren mozaïek aan de muren heeft. We zeggen het maar even.

Funda finds Nijmegen 8
Funda finds Nijmegen 10

Alles wat je ooit wenste

Eigen sportschool? Check. Lift tussen de verdiepingen? Idem. Net als een wijnkamer, binnentuin met waterval en een zwembad  met muziekinstallatie én jacuzzi. Een echt 5-sterrenhotel-gevoel, noemt de makelaar het. Mogen we daar 10 van maken?

Kun je nu niet wachten om in het zwembad te duiken? Voor slechts €4.450.000 k.k. is dit stulpje op Funda van jou. We komen graag logeren.

Op zoek naar andere stulpjes op Funda?

Bron: Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: Deze klassiek roomwitte villa in Nijmegen maakt je helemaal zen (en blut)
Sluiten