Funda finds: wonen aan het water in deze stijlvol ingerichte woning

Of je nou wel of niet wilt verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Dit huis in Kaag heeft ons hart gestolen met het te gekke interieur én de roze kinderkamer.

In het huis worden verschillende kleuren steengoed met elkaar gecombineerd – en daar houden we van. Om nog maar te zwijgen over de plek aan het water.

funda kaag

Altijd al aan het water willen wonen? Gooi je bootje aan de steiger in de tuin en je bent ready to go deze zomer. Heerlijk, zo’n plek aan het water. Daarbij komt dat dit huis een prachtig weids uitzicht heeft waar wij jaloers op zijn.

funda kaag

We beginnen deze binnenkijker in de woonkamer, waar onze aandacht meteen getrokken wordt door de prachtige grijsblauwe muur. Deze kleur staat prachtig met de cognac kleurige bank en het houten tafeltje. Voeg daar nog een warm kleed en wat fijne planten aan toe, en je hebt een huis dat echt aanvoelt als een thuis.

funda kaag
funda kaag

Vergrijsd hout en roestkleur

Ook mooi: het visgraat patroon van de vloer. Het is een onopvallende visgraat vloer, omdat de planken zo breed zijn. Daardoor wordt het patroon ook automatisch breder, wat ervoor zorgt dat de vloer rustig oogt. Het vergrijsde hout staat op zijn beurt weer mooi bij de roestplaat om de open haard en de kleur van de bank.

Achter de tv en open haard zien we al een stukje van de keuken. Het is één grote ruimte, maar door de tv en open haard wordt de ruimte toch in tweeën gedeeld. Daarmee oogt de ruimte knusser en minder massief.

funda kaag

In de keuken is er genoeg ruimte over voor een massieve eettafel. Deze is lekker speels gemaakt door aan de ene kant comfortabele stoelen, en aan de andere kant een nonchalant bankje neer te zetten. Uiteraard wel allemaal in dezelfde kleur en stijl, zodat de feeling van de eethoek helemaal hetzelfde blijft.

funda kaag
funda kaag

In de categorie ‘te zoete kinderkamers’ wint dit roze paradijsje zeker de hoofdprijs. Alles klopt aan deze kamer, van het paarse gordijn tot aan de stippen op de muur. En eerlijk is eerlijk, zelf zouden we ook nog steeds héél blij worden van zo’n zalmroze klamboe. Zo creëer je in een klap een romantisch leeshoekje voor de kleine.

Ook enthousiast geworden? Het huis staat te koop voor € 747.000 k.k. Meer foto’s vind je natuurlijk op Funda.

Meer mooie huizen op Funda:

Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: wonen aan het water in deze stijlvol ingerichte woning
Sluiten