Funda finds: het duurste huis van Haarlem heeft 9 slaapkamers

Of je nou wel of niet wilt verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Vandaag nemen we een kijkje in het duurste huis van Haarlem.

Voor bijna 3 miljoen koop je dit optrekje met 9 slaapkamers. Het huis wordt vanaf de bouw in 1928 (met een onderbreking van 16 jaar) al bewoond door dezelfde familie. Hoe bijzonder!

duurste huis van haarlem

Het huis mag zich officieel een monument noemen, en heeft een privé toegang naar het oudste stadsbos van Nederland. Ideaal om heerlijke lange stukken met de hond te lopen, of om zelf een blokje om te gaan.

duurste huis van haarlem
duurste huis van haarlem

Het huis heeft verschillende ruimtes waar je volop kunt genieten van een flinke portie daglicht. Dit zijn de kenmerkende halfronde erkers waar je op interieur gebied ontzettend veel mee kan.

duurste huis van haarlem
duurste huis van haarlem

Petrol in het duurste huis van Haarlem

We geven eerlijk toe, de kleur petrol hadden we in dit interieur niet verwacht. Het staat echter hartstikke hip in deze kamer. Het lijkt alsof een oude ingebouwde kast een make over gekregen heeft, en de kozijnen ook meegenomen zijn.

Meer lezen over de kleur petrol? Pretty in petrol: zo combineer je de kleur petrol in huis

duurste huis van haarlem

De kleur is ook meteen in de slaapkamer meegenomen. In deze slaapkamer is geen IKEA PAX-kast te bekennen, want er staat een prachtige ingebouwde kast. Ook is er ontzettend veel daglicht waarmee je ‘s morgens heerlijk wakker kunt worden.

duurste huis van haarlem

Toen we de eclectische gang van het huis zagen, bleven we even hangen. De kleuren van dit plaatje kloppen helemaal bij elkaar. De oude gebroken steen, de planten (die wel duidelijk aan een slok water toe zijn) en de muurschildering – wij zijn fan. Zie jij dit huis ook wel zitten? Voor € 2.700.000 k.k. is het duurste huis van Haarlem voor jou.

Meer dure huizen op Funda

funda

Reageer op artikel:
Funda finds: het duurste huis van Haarlem heeft 9 slaapkamers
Sluiten