Funda finds: het prachtige huis van interieurblogger Sanne (enstijl) in Haarlem staat te koop!

Of je nou wel of niet wil verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Vandaag bekijken we het indrukwekkende interieur van Sanne (beter bekend als interieurblogger @enstijl).

Begin deze week kregen we een mailtje van Sanne, die ons wilde laten weten dat haar huis op Funda staat. Sanne is interieurstylist én blogger, dus we konden van te voren al zeggen dat ze een prachtig huis heeft. En terecht. We zijn helemaal jaloers op deze fantastische inrichting.

huis-sanne-enstijl
huis-sanne-enstijl

Niet alleen de binnenkant van het huis is prachtig ingericht, ook aan de buitenkant zien we al dat we met een bijzonder huis te maken hebben. De onderkant van de gevel is wit geschilderd, wat een prachtig contrast is met de zwarte deur, raamkozijnen en het bankje voor het raam.

huis-sanne-enstijl
huis-sanne-enstijl

De enorm ruimte woonkamer straalt een prachtig rustig kleurenpalet uit. Het zitgedeelte van de ruimte is de het favoriete gedeelte van Sanne, omdat de ruimte zo licht is. Die enorme lichtinval komt door de openslaande deuren die aan te tuin grenzen. We kunnen ons voorstellen dat deze deuren de hele zomer open staan.

huis-sanne-enstijl
huis-sanne-enstijl

Een egaal geschilderde muur? Sanne koos ervoor om de muur juist níét egaal te maken. Het resultaat is een toffe, speelse muur waar veel leven in zit.

Dezelfde kleuren

Als je kijkt naar alle accessoires in de ruimte, merk je dat deze allemaal dezelfde kleuren en kleurtonen hebben. Dit zorgt ervoor dat de hele ruimte één geheel wordt. En dat is wel zo fijn, met zo’n grote ruimte met open keuken.

huis-sanne-enstijl

Dit is ons favoriete hoekje in het huis: een elegante rotan stoel (of beter gezegd: troon!) tegen een stoere donkere muur. De muur heeft zo’n stoere uitstraling omdat hij geverfd is met betonverf. De industriële stoel en tafel maken het geheel helemaal af.

huis-sanne-enstijl
huis-sanne-enstijl
huis-sanne-enstijl

Zes dezelfde stoelen aan de eetkamertafel? Dat hoeft helemaal niet. Aan deze eetkamertafel is er gekozen voor een bankje en twee verschillende stoelen. Ondanks dat ze helemaal niet op elkaar lijken (zilver, wit, hout en een white wash tafel), zijn ze prachtig met elkaar gecombineerd.

huis-sanne-enstijl
huis-sanne-enstijl

De dromerige master bedroom heeft een zwarte muur. Niet het eerste waar we aan zouden denken bij een lichte, luchtige slaapkamer, maar doordat het contrast met het hemelbed en de rest van de kamer zo groot is, staat zo’n zwarte muur juist heel mooi. We vinden niet veel kleur terug in de slaapkamer, maar dat is ook helemaal niet nodig. De kamer is zo al mooi genoeg!

huis-sanne-enstijl
huis-sanne-enstijl

Op zolder is er nog ruimte gemaakt voor twee kinderkamers. De eerste kinderkamer heeft een ruimte thema, en wij zijn helemaal fan.

huis-sanne-enstijl
huis-sanne-enstijl

In de categorie ‘leukste babykamer ooit’ hebben we hier de overduidelijke winnaar: een babykamer met een roze flamingo behangetje. De combinatie van het drukke behang en vooral witte meubels zorgen voor een mierzoet resultaat. En eerlijk is eerlijk: op de redactie zouden we nog steeds blij zijn met zo’n flamingo behang in de slaapkamer.

Dit mooie huis in Haarlem kopen?

Deze prachtige tussenwoning aan De Clerqstraat 125 in Haarlem staat te koop voor € 425.000 k.k. Je woont dan op loopafstand van het historische centrum van Haarlem én bent met 20 minuten fietsen aan het strand. Wij zouden het wel weten. Nog meer mooie foto’s vind je op Funda!

Binnenkijken bij nog meer mooie huizen op Funda?

Bron: Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: het prachtige huis van interieurblogger Sanne (enstijl) in Haarlem staat te koop!
Sluiten