Funda finds: een stoere inrichting met veel staal in dit rijksmonument

Funda finds: een stoere inrichting met veel staal in dit rijksmonument

Of je nou wel of niet wil verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Dit bijzondere industriële huis is een topper op het gebied van metaal en een prachtig lijnenspel.

Laten we eerlijk zijn: alleen de voorgeven van het huis is al indrukwekkend. Wat een plaatje! Als je de voorkant van het huis ziet, kan je je bijna niet voorstellen dat de inrichting van het huis heel strak en stoer is. Maar als je eenmaal de voordeur open doet…

… kom je in deze prachtige hal met glazen puien terecht. Het lijnenwerk van het zwarte staal is ontzettend strak. Dit zal je in het hele huis nog terug zien. Bijzonder!

We zien nog meer strakke lijnen en zwart staal in de hal, maar ons oog werd ook direct getrokken door de oude vintage koffers die in de hal te vinden zijn. Deze zorgen ervoor dat de moderne look van het huis toch ook een persoonlijke touch krijgt. We vragen of af wat voor verhaal deze koffers met zich meebrengen. Ze zien er in elk geval heel oud uit, mooi!

Ga voor een vintage koffer

Wil je ook een vintage koffer in je interieur? Met een beetje geluk vind je er eentje bij een tweedehands winkel. Wij hebben wat kringlooptips opgesteld zodat jij voor die ene vondst kan gaan!

De grote woonkamer heeft de zachtste zithoek die we ooit hebben gezien. We zouden hier maar al te graag neerploffen met een groot glas rode wijn en een borrelplankje. Zo’n zachte uitstraling krijg je natuurlijk door de zachte plaids en kussens, maar ook door het warme kleurenpalet van aardetinten wat gebruikt is.

We hoeven vast niet uit te leggen dat we de keuken fantastisch vinden. De grote bronzen lampen staan fantastisch bij de zwarte basis van de keuken. Door het licht dat spiegels op de vierkante tegeltjes van de keuken, lijken de tegeltjes ook een bronsgoude uitstraling te krijgen.

Voor de keukenkastjes is er niet gekozen voor zwart, maar voor een mat grijs kleurtje. Dit zorgt ervoor dat de keukenkastjes geen massief blok worden, maar geeft een iets luchtigere uitstraling. Het oude raam maakt de keuken helemaal af.

Ook het vermelden waard: de master bedroom heeft een open badkamer. Lekker badderen in je slaapkamer, hoe romantisch! Uiteraard hebben de andere slaapkamers wel een eigen badkamer, zodat er geen ongemakkelijke situaties hoeven te zijn.

Je koopt dit stoere huis op Funda voor € 1.295.000 k.k. Je woont dan in het prachtige Amerongen in een rijksmonument, wat wil je nog meer? Kijk voor meer informatie op de Funda pagina van het mooie huis.

Meer stoere, industriële interieurs: