Funda finds: zo mooi is het duurste huis van Den Haag

Of je nou wel of niet wil verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Dit stunning huis is er eentje van de laatste categorie. Voor bijna 6 miljoen staat dit pareltje te koop. En wauw, dat heb je ook wat!

Met € 5.800.000 k.k. is deze prachtige villa op de Hogeweg op dit moment het duurste huis wat in Den Haag te koop staat. En hoewel dat bedrag waarschijnlijk nooit in onze portemonnee gaat zitten, vinden we het wél heel leuk om stiekem even binnen te kijken.

roomed-funda-den-haag

Allereerst: wauw! Het indrukwekkende dak van glas in lood is een eyecatcher waar je naar blijft kijken. We zien in de hele villa veel glas in lood terug, maar dit plafond is toch wel extreem bijzonder. Dat zie je niet vaak!

roomed-funda-den-haag

Ook de ruime woonkamer is prachtig om te zien. Het grote herringbone-patroon van de houten vloer geeft een speels effect aan de lichte woonkamer. Het crèmekleurige plaid ziet er extreem zacht uit, en geeft wat warmte aan de ruimte. En let ook vooral even op de leuke salontafel!

roomed-funda-den-haag

De donkere kleur van de slaapkamer zorgt voor een luxe effect. De combinatie met de gouden accenten maakt de ruimte helemaal af. Onze favoriet is de grote ronde spiegel die minstens twee meter hoog moet zijn. Wat ziet die er chique uit!

roomed-funda-den-haag
roomed-funda-den-haag

Het was natuurlijk niet de vraag óf deze villa een zwembad en sauna heeft, maar hoe dat zwembad en die sauna er uit zouden zien. We zijn zeker niet teleurgesteld: dit is de meest stijlvolle thuis-sauna die we in een lange tijd gezien hebben. M

et het rustieke stenen wandje ziet ook het zwembad er uit om door een ringetje te halen. Hier zouden we maar al te graag eens een baantje willen trekken! Hier lees je hoe je zelf zo’n stenen wand in je huis toevoegt.

Kopen?

Mocht je nog een kleine 6 miljoen op de bank hebben staan: het huis staat te koop op Funda.

Bron: Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: zo mooi is het duurste huis van Den Haag
Sluiten