Funda Finds: deze villa staat niet in Hollywood, maar gewoon in Alphen aan de Rijn

Voor wie stiekem altijd al in Hollywood heeft willen wonen (want: grote huizen!), maar toch ons kikkerlandje niet wil verlaten, hebben wij de oplossing gevonden. Deze superdeluxe villa met buitenzwembad in Alphen aan de Rijn staat namelijk te koop.

Soms komen we van die huizen tegen waar we maar al te graag in zouden willen trekken. Zo ook deze villa in Alphen aan de Rijn. Als je de foto’s ziet, zou je niet zeggen dat dit optrekje in Nederland te vinden is. Je legt er € 1.195.000 k.k. voor neer, maar dan heb je ook wat. Een zwembad, vijf slaapkamers, drie badkamers, een jacuzzi en zelfs een jeu de boules baan voor de liefhebbers.

roomed-villa-hollywood-alphen

Kunnen we even stil staan bij die palmbomen? Picture this: een lekker zonnetje, een cocktail met kruiden uit eigen tuin in je hand, een fris briesje door je haren… Wij hebben Hollywood niet meer nodig, in deze villa krijg je die zomerse vibe vanzelf.

roomed-villa-hollywood-alphen
roomed-villa-hollywood-alphen

Keuken goals

De vloer is misschien een beetje gedateerd, maar bij het zien van de keuken sprongen we toch even een heel groot gat in de lucht. Die oven! Wat een pareltje. Het donkerblauw met goud is wat ons betreft echt een match made in heaven.

Interesse? Of wil je gewoon even verder neuzen in deze prachtige villa? Kijk dan vooral even op de Funda pagina.

Ook mooi:

Deze kerk in het Friese Jirnsum is nog zo’n pareltje. Aan de buitenkant een oude kerk, aan de binnenkant een supermodern appartement.

Bron: Funda

Reageer op artikel:
Funda Finds: deze villa staat niet in Hollywood, maar gewoon in Alphen aan de Rijn
Sluiten