Funda finds: wonen in Groningen? Dit huis zit vol leuke details

Of je nou wel of niet wil verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Net zoals dit huisje in Groningen vol met leuke details. 

Kleine details maken vaak een groot verschil. Het getekend huisje in het hoekje voor de kinderen, de grote kamerplant ernaast en de twee staande lampen bij de bank. Op die manier krijgt de vrij eenvoudige woonkamer een hele andere feeling.

Hemelsblauw

Kijk eens wat een prachtige blauwe muur. De kleur past mooi bij de rest van het interieur en zorgt voor een vrolijke, frisse uitstraling. Tegelijkertijd creëert de kleur ook rust in de kamer. En we kunnen ons nu het nut ervan niet helemaal voorstellen, maar voor de koude dagen is er een open haard. Knus én warm! Daarboven hangt een wand van kurk dat erg goed matched met de open haard. Super leuk voor mooie foto’s, maar ook leuk voor de tekeningen van de kinderen.

Funda Finds Groningen

De open keuken en de eetkamer kijken uit op de tuin. Fijn uitzicht! De ramen lopen door van de keuken tot de eetkamer en laten veel licht binnen. Boven de eettafel hangen twee eye catchers, deze twee lampen sluiten weer goed aan bij de lampen in de woonkamer.

Something blue

Het kleurenpatroon van de woonkamer is mooi doorgetrokken naar de master bedroom. Boven het bed hangt net zoals in de woonkamer een kralenketting met foto. Een bijzonder detail die de kamer een persoonlijke touch geeft. De kamerplantjes in de kamer zijn niet alleen goed voor extra zuurstof, maar staan erg lief.

Funda Finds details

Van zo’n zoet kamertje krijg je toch babykriebels? De blauwe kleur is een detail die we in elke kamer terug zien komen, en die bovendien in elke kamer tot zijn recht komt. Zo komen de roze details erg goed naar voren door de blauwe muur. Ook het houten trappetje met rompertje is té schattig.

Plezier voor twee

Vlaggetjes, lego en een tent. De perfecte ingrediënten voor een stoere jongenskamer (maar net zo leuk voor meiden). In plaats van een standaard stapelbed ligt de tweede bed horizontaal.

Ben je net zoals wij verliefd op dit huis? Bieden kan vanaf € 299.000 k.k. mooi prijs voor 127 m² en vijf kamers. Kijk vooral voor meer foto’s nog even op de Funda-pagina van het prachtige huis.

Bij meer huizen binnenkijken?

Bron: Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: wonen in Groningen? Dit huis zit vol leuke details
Sluiten