Funda finds: een licht appartement met mat zwarte contrasten in Den Haag

Of je nou wel of niet wilt verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Dit keer dit mooie pareltje – aka een super licht appartement met fijne contrasten – dat in Den Haag te vinden is.

Het appartement is ontzettend ruim en er komt mega veel licht binnen. In het interieur komt veel mat zwart terug, dat prachtig contrasteert met wit marmer. Erg stijlvol, zonder dat het donker wordt in huis.

Licht appartement

Een licht appartement

De glazen deur en de zwarte (of is het heel donkergroen?) muur trekken meteen de aandacht in de woonkamer. Het steekt prachtig af bij de lichte vloer en de witte muren. Het oogt lekker strak allemaal, maar door de grijze bank met de vele kussens en het vloerkleed, wordt het geheel toch nog wat knusser gemaakt.

Licht appartement

In de eethoek zien we lekker veel kleur. De zeegroene velvet stoelen matchen perfect bij de kleuren van de schilderijtjes aan de muur. De gallery wall is strak opgehangen, wat mooi contrasteert met de ronde vormen van de stoelen en de vazen.

Licht appartement

White all over the place

In de slaapkamer is dan weer helemaal geen zwart of een contrast te zien: deze is juist helemaal wit. Door het vele licht dat er binnen valt is het nog extra wit. Lekker rustgevend. Daarnaast valt de prachtige visgraat vloer helemaal op door de rest van de ruimte rustig te houden.

Licht appartement
Licht appartement

Het contrast van mat zwart en wit marmer

De keukenkastjes zijn compleet in mat zwart en dat geeft een super stijlvolle uitstraling. Het keukenblad en de zijkanten van het eiland zijn van wit marmer en ook dat geeft weer een prachtig contrast. Een paar hoge barkrukken erbij met koperen stoelpoten et voilà: een fantastische, chique keuken. Wij zouden hier maar al te graag lekker koken en gezellig tafelen.

Licht appartement

In de badkamer zien we ook weer een zwarte, glazen deur. Zo komen details uit de woonkamer weer terug in de badkamer, wat ervoor zorgt dat het huis één geheel wordt.

Licht appartement

In het toilet wordt weer wat meer kleur toegevoegd, door de groen-grijze tint die op de muren zit. De ronde spiegel boven de wasbak is heel apart en trekt meteen de aandacht. Een echte eyecatcher net zoals het bijzondere schilderij. Zo heb je weer eens iets anders om naar te kijken als je telefoon tijdens je bezoekje aan het kleine kamertje.

Licht appartement

Ben je net zo enthousiast als ons geworden van dit interieur? Snappen we. Je vindt dit pareltje op Funda en als je echt helemaal om bent, kun je het dus zelfs kopen. Het staat te koop voor € 770.000 k.k. en het is gelegen aan de Raamweg in Den Haag. Wil je meer over het appartement weten? Dan bezoek je de website van Funda natuurlijk eventjes.

Meer leuke Funda finds

Bron: Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: een licht appartement met mat zwarte contrasten in Den Haag
Sluiten