Funda finds: dit huis in Den Haag heeft een fenomenale badkamer

Of je nou wel of niet wilt verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Dit huis in het altijd gezellige Den Haag heeft een bizarre badkamer en twee prachtige keukens.

Om nog maar te zwijgen over het feit dat dit huis op steenworp afstand van het strand ligt…

funda finds in den haag

De woonkamer van het huis lijkt niet al te groot te zijn, maar is wel gezellig ingericht. De combinatie van een mintgroen kleurtje op de muur en de lichtroze bank is fantastisch. Wat wel jammer is, is de beperkte hoeveelheid licht door de kleine ramen.

Zullen we dat dan maar de charme van een oud huis noemen? Het huis is immers gebouwd in 1912.

funda den haag
funda finds in den haag

Een luxe eetkamer met knallend kleurtje

Zowel in de keuken als de daaraan grenzende eetkamer zit er een knallend kleurtje op de muur. Deze prachtige groenblauwe kleur geeft de keuken en eetkamer een rijke, luxe uitstraling. Combineer dit met een prachtige eikenhouten tafel en velvet stoelen in een complementaire kleur, en je hebt een match made in heaven te pakken.

funda finds in den haag

Vanuit dit perspectief is nog eens goed te zien hoe fantastisch de lichte visgraatvloer is. Dit patroon zorgt ervoor dat de ruimte nóg langer lijkt dan dat ‘ie al is.

funda finds in den haag
funda finds in den haag

De badkamer is toch wel de echte showpony van het huis. Niet alleen vanwege het heerlijke ligbad, maar ook de grote douche die ons doet denken aan een heerlijk grote sauna. In plaats van een klein hokje, heb je namelijk een hele wand om te douchen. Da’s nog eens lekker ruim.

Zie jij jezelf ook wel douchen in deze badkamer? Het huis in Den Haag is van jou voor € 1.095.000 k.k. Meer foto’s zijn te zien op de Funda-pagina van het huis.

Meer moois op Funda

Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: dit huis in Den Haag heeft een fenomenale badkamer
Sluiten