Funda finds: dit vrolijke huis in Den Bosch heeft toffe groene tegels in de keuken

Of je nou wel of niet wilt verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Dit mooie huis in Den Bosch is lekker vrolijk, met bijvoorbeeld groene tegels in de keuken en blauwe in de badkamer.

Als je wit als basis neemt en daar verschillende kleurtjes aan toevoegt zit je altijd goed, bewijst ook dit huis maar weer.

Afbeelding huis in Den Bosch op Funda 2
Afbeelding huis in Den Bosch op Funda 3
Afbeelding huis in Den Bosch op Funda 4
Afbeelding huis in Den Bosch op Funda 5

Neem bijvoorbeeld de woonkamer: de vloer is wit, de muren zijn wit, zelfs het vloerkleed is overwegend wit. Maar saai is het zeker niet! De blauwe banken en bruine stoel passen goed bij elkaar, en ook de gele en koraalkleurige kussens horen in dat palet. Die koele effen kleuren staan lekker speels bij het gestreepte vloerkleed en andere kussen in zwart-wit.

Ook tof voor wat speelsheid is de grote ronde spiegel in de kamer, die de gallery wall lekker opbreekt. De foto’s en illustraties eromheen zitten bovendien in verschillende kleuren lijsten voor wat extra variatie.

Afbeelding huis in Den Bosch op Funda 6
Afbeelding huis in Den Bosch op Funda 7

Groene tegels in de keuken

Het keukenblok is klein, maar wel erg stijlvol, vooral door het kleine stukje met groene tegels. Die passen niet alleen goed bij de planten die de keuken wat levendiger maken, maar ook bij het donkere hout én de mooie mintgroene prullenbak.

Bovendien een pluspunt dat er in de kleine ruimte toch plaats is gemaakt voor een barretje met drie barkrukken – soms heb je gewoon een plek nodig om dingen te eten zonder dat je meteen aan de eettafel hoeft te gaan zitten. Of om wijn te drinken.

Afbeelding huis in Den Bosch op Funda 9
Afbeelding huis in Den Bosch op Funda 8
Afbeelding huis in Den Bosch op Funda 10
Afbeelding huis in Den Bosch op Funda 11

Zelfs de wc en badkamer in dit huis zijn on point: de eerste door wederom een gouden ronde spiegel en natuurlijk de vrolijke takjes in een vaasje op de plank, de tweede vooral door de blauwe tegels in de douche. Een beetje vrolijkheid in huis zit ‘m in de kleine dingen – en is dus weggelegd voor iedereen die er behoefte aan heeft.

Ook zin om door dit huis te huppelen? Je koop het voor € 750.000 via Funda.

Meer kleurrijke Funda finds:

Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: dit vrolijke huis in Den Bosch heeft toffe groene tegels in de keuken
Sluiten