Funda finds: een modern huis met donkerblauwe muren in de woonkamer

Of je nou wel of niet wilt verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Vandaag laten we dit moderne huis in het centrum van Delft aan je zien.

De muren in de woonkamer zijn gedeeltelijk donkerblauw geschilderd, en dat vinden we ontzettend leuk.

funda finds delft
funda delft blauwe muren
funda delft blauwe muren

Vind je het te heftig om een hele muur donker te schilderen? Ga dan voor een gedeelte. Zoals hier achter de grijze bank te zien is: precies het stukje tussen de twee ramen is geschilderd. Dat geeft de ruimte meteen veel sfeer en veel meer dynamiek dan de ruimte met witte muren had gehad.

Ook fijn: een kleedje kopen in precies dezelfde kleur als je muur. Past goed bij elkaar én het zorgt ervoor dat je interieur één geheel wordt.

funda delft blauwe muren

Deze hoek van de kamer heeft een industrieel tintje door de industriële kast tegen de muur. Licht hout is een perfecte combinatie met zwart staal, dat wordt hier weer duidelijk.

funda delft blauwe muren
funda delft blauwe muren

Dansen in de keuken

This kitchen is made for dancing! Even serieus, want dit is de grootste keuken die we ooit gezien hebben. We zijn helemaal verliefd op de kleine gekleurde tegeltjes die als backsplash dienen, want wat oogt dat vrolijk! Hoewel de keuken erg groot is, krijgt de ruimte tóch veel persoonlijkheid door die kleurtjes.

funda delft blauwe muren
funda delft blauwe muren

Bijzonder: het huis heeft geen ‘normale’ deuren, maar grote houten schuifdeuren binnenshuis. Dit geeft de kamer extra karakter, wat door het baksteen behang nog eens versterkt wordt. Met een beetje fantasie lijk je zo in een oude boerderij te slapen.

Interesse in het huis in Delft? Je kunt er zo intrekSet featured imageken voor € 498.000 k.k. Bekijk vooral meer foto’s op de Funda-pagina.

Andere huizen op Funda bekijken?

Bron: Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: een modern huis met donkerblauwe muren in de woonkamer
Sluiten