Funda finds: de serre van dit knusse huis in Breda is ultiem Instagram-waardig

Of je nou wel of niet wilt verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Voor wie graag in het altijd gezellig Brabant wil wonen vonden we dit leuke huisje in Breda.

Ook handig: het pand is niet alleen een woonhuis, maar ook meteen een kantoor. Kun je je werkpauzes dus gewoon in die prachtige serre doorbrengen.

Afbeelding van huis in Breda op Funda 2 woonkamer

It’s all in the details

Maar oké, gelukkig bestaat het huis uit meer dan de serre – en ook de rest is prachtig ingericht. Het is een combinatie tussen licht hout, grijs en wit, die tegelijkertijd heel stijlvol en lekker rustgevend is.

Net als veel interieurs in deze stijl, moet dit huis het vooral van z’n details hebben. En dat lukt prima: de groene kaars op tafel matcht bijvoorbeeld perfect met het kussentje op de bank, en de gouden lamp naast de bank voegt een designtintje toe.

Afbeelding van huis in Breda 3 eetkamer
Afbeelding van huis in Breda 4

Ook heel tof is de bar cart die tegen het kleine stukje wand aan staat. Hoewel dat eigenlijk vooral komt door de lichtinval: als de zon schijnt en weerkaatst in de glazen en drankflessen, is dat bijna sprookjesachtig. En daar hoef je dan niet eens per se mooie flessen voor te hebben.

Afbeelding van huis in Breda op Funda 5 keuken
Afbeelding van huis in Breda 6 slaapkamer

De slaapkamer is wederom vrij neutraal, misschien zelfs nog wel meer door de afwezigheid van het lichte hout bij het wit en grijs. Toch is het niet per se saai: de zwarte bureaulampjes maken het net wat speelser, en er is natuurlijk nog de lijst aan de muur. Die trouwens erg treffend is: waarom zou je inspirerende quotes willen ophangen als je eigenlijk gewoon wilt slapen?

Afbeelding van huis in Breda 7 serre
Afbeelding van huis in Breda 8 serre
Afbeelding van huis in Breda 9 serre

Daar is ‘ie dan: de serre!

Het moge duidelijk zijn dat we hier enthousiast over zijn, toch? Normaal is de serre op de begane grond, maar in dit huis bevindt ‘ie zich gewoon lekker op de eerste verdieping. Zo kan je er meteen heen lopen voor je ochtendkoffie als je net uit bed rolt.

Want of je nou op het schattige groene bankje of de relaxte stoelen zit, je kunt niet anders dan vrolijk worden van de prachtige lichtinval en alle tropische planten om je heen. Zo heb je altijd een stukje vakantie in huis. Wie weet kun je er zelfs wel een mini-groentetuin maken!

Afbeelding van huis in Breda op Funda 10 tuin

En o ja, als je écht naar buiten wilt, dan kan dat ook gewoon – want op de begane grond is dan wel geen serre, maar is wel een schattige binnentuin die er perfect uitziet voor kleinschalige etentjes met vrienden. Wil jij dit mooie pand wel als huis én kantoor? Het staat voor € 425.000 k.k. te koop op Funda, waar je natuurlijk ook nog meer foto’s ziet.

Meer Funda finds om te bewonderen:

Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: de serre van dit knusse huis in Breda is ultiem Instagram-waardig
Sluiten