Funda finds: dit huis bewijst dat een mintgroene muur prima kan

Of je nou wel of niet wil verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Deze woning in Breda trok onze aandacht met deze heerlijke mintgroene muur.

Voor wie twijfelt om een kleurtje in de woonkamer te doen is dit het levende bewijs. Zo kan het er dus uitzien!

Mintgroene muur
Mintgroene muur

Een mintgroene muur in een plantenparadijs

Deze erkerwoning lijkt het allemaal te hebben. En mooie ruime woonkamer, een lichte uitbouw aan de achterkant, mooie vloer en alles ziet er spik en span uit. Maar waar we vooral dol op zijn is de mintgroene muur! Het is precies de juiste kleur, het is niet overweldigend en geeft de ruimte nét even die pop-of-colour die het nodig heeft. Door de meubels verder rustig van kleur te houden oogt het ook niet te druk in de kamer.

Mintgroene muur
Mintgroene muur

De grote kast die tegen die muur aanstaat is in dezelfde mooie mintgroene kleur geverfd waardoor het één wordt met de muur. Het is een redelijk grote kast, maar doordat het nu dezelfde kleur heeft als de muur is het ineens niet meer zo massaal.

Mintgroene muur
Mintgroene muur

De eigenaren van dit huis waren ook dol op planten, yay! Het zijn er best wel wat, maar het wordt er helemaal niet druk van. Sterker nog, het geeft de ruimte juist een botanisch uiterlijk!

> Ook zo dol op hangplanten? 5x leuke ideeën voor hangplanten in je interieur

Mintgroene muur

Simpel maar warm

Ook in de slaapkamer zie je weer een paar leuke planten terugkomen. Dat is niet zo gek, want planten in de slaapkamer helpen je beter te slapen. Zo zie je maar, je kan nooit te veel groen hebben.

De slaapkamer is qua kleuren op de muur heel rustig gehouden met een strak witte kleur. Maar er is overduidelijk wel gespeeld met warme kleuren op het bed door middel van accessoires. Soms kan het heel simpel zijn om je kamer op te fleuren. Met een leuk kussentje en een deken op het voeteneinde kom je een heel eind.

Mintgroene muur

Vind je dit bed nou ook zo leuk? Dan hebben we goed nieuws voor je! Hij komt namelijk bij de IKEA vandaan.

Deze woning met toffe mintgroene muur staat in Breda te koop voor €375.000 k.k. Dus mocht je op zoek zijn naar een leuk huis, dan is dit huis wel een bezoekje waard. Meer informatie en foto’s vind je op Funda.

Nog een tof huis met een bijzonder gekleurde muur? Op Funda zijn er genoeg van deze woningen te vinden. Zo ook dit leuke Groningse huisje met blauwe muur!

Funda Finds: dit Groningse zomerhuis geeft je het ultieme vakantiegevoel

Reageer op artikel:
Funda finds: dit huis bewijst dat een mintgroene muur prima kan
Sluiten