Funda finds: een bohemian appartement met 50s-keuken op loopafstand van het strand

Of je nou wel of niet wilt verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Dit appartement in Scheveningen heeft alles wat je wilt: een mooi interieur én ligging op loopafstand van het strand.

Wat je in dit appartement zoal vindt? Muren in plastelkleuren, wandkleedjes en andere bohemian details. Het moge duidelijk zijn dat we je maar al te graag een kijkje geven.

Afbeelding van bohemian appartement op Funda woonkamer 1
Afbeelding van bohemian appartement op Funda woonkamer 2

Een bohemian woonkamer met souvenirs, kleedjes en riet

‘Plaats overal in je huis souvenirs uit andere werelddelen, of je er nu geweest bent of niet’ en ‘hang kleedjes op, leg ze neer en combineer ze met wereldse stoffen’ zijn zo’n beetje de twee basisregels voor een bohemian uitstraling – en dit appartement voldoet daar perfect aan. Van de schoteltjes en manden tot aan de muur tot de kussens met aztec-achtige print en natuurlijk lekker veel planten: kleine kans dat je je níet op je gemak voelt in deze woonkamer.

Afbeelding van bohemian appartement op Funda woonkamer 3
Afbeelding van bohemian appartement op Funda woonkamer 4

Maar de andere kant van de woonkamer vinden we eigenlijk nog mooier. Dat komt deels door de lichtroze muur, die het geheel wat opfleurt maar toch neutraal blijft, én waaraan het wandkleed perfect past. Daarnaast zijn we fan van de hanglamp aan de muur, met de gevlochten buitenkant. O ja, en van de hangplant ernaast natuurlijk – maar planten zijn gewoon altijd goed.

Dit appartement laat ons zien dat je echt niet alle details qua kleur op elkaar af hoeft te stemmen, als je maar een globaal kleurenschema hebt en er een beetje een overkoepelende stijl is.

Afbeelding van bohemian appartement op Funda gang
Afbeelding van bohemian appartement op Funda keuken 1
Afbeelding van bohemian appartement op Funda keuken 2

Keuken in 50s-stijl

Ondanks de wederom pastelkleurige muren is de keuken minder bohemian, en meer 50s-stijl. Dat komt vooral door de zwart-witgeblokte vloer in combinatie met het roze en groen. Maar tot welke tijdsperiode je deze ruimte ook schaart, het staat in ieder geval vast dat je er supervrolijk van wordt. Het lichte aanrechtblad geeft bovendien een ruimtelijke én natuurlijke look.

Afbeelding van bohemian appartement op Funda tuin

En alsof dat ‘op loopafstand van het strand’ nog niet genoeg was, heeft dit appartement zelfs een kleine maar zonnige achtertuin, waarin wederom rieten meubels staan. Goed, het zijn nu nog wat veel tegels en weinig gras – maar dat kun je altijd zelf veranderen.

Zou je dat maar al te graag doen? Je koopt dit stulpje in Scheveningen voor € 174.500 k.k. op Funda.

Meer toffe Funda finds:

Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: een bohemian appartement met 50s-keuken op loopafstand van het strand
Sluiten