Funda finds: een bioscoop én binnenzwembad in huis is het beste idee ooit

Of je nou wel of niet wil verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Dit paleisje in Hekelingen met tien slaapkamers, binnenzwembad en bioscoop is jaloersmakend mooi.

Het huis is acht jaartjes jong en heeft een woonoppervlakte van circa 567m2. Aan ruimte geen gebrek dus! Het kleurenpalet van dit huis laat zien hoe mooi de combinatie zwart, wit in combinatie met zachte aardetinten kan zijn. Kijk je mee?

funda finds
Funda finds met binnenzwembad

Mooi van binnen en van buiten

Een grote tuin met prachtig groen én een ruim terras dat grenst aan de master bedroom . Dit huis is net zo mooi van buiten als van binnen. Een heerlijke, rustige omgeving en dat op maar vijf mintuten van het centrum van Spijkenisse. Wij zouden er voor tekenen.

funda finds

De woonkamer en eetkamer zijn versierd met prachtige, grote ramen die het zonnetje in huis halen. De lichte eettafel is altijd fijn om ‘s ochtends uitgebreid te ontbijten, of snel een boterham weg te werken. Door de zeeën van licht die binnenkomen door de grote ramen word je in ieder geval héérlijk wakker.

funda finds

Wat een details: hóé leuk zijn alle kleine plantjes die in de vensterbank bij de keuken staan? Wij zijn fan.

funda finds met binnenzwembad
funda finds

Het kleurpalet van de woonkamer is doorgetrokken naar de meerdere slaapkamers die de grote villa telt. Wij zijn vooral weg van de donkere muren die de masterbedroom combineert met een zachte vloerbedekking. Zo krijgt de kamer een fijne, warme sfeer met zich mee.

funda finds

Het perfecte binnenzwembad

Wie wilt er nou geen zwembad in huis? Voor wie denkt dat je alleen binnen kunt zwemmen, niet getreurd. Met mooi weer kunnen alle ramen open en waan je je met gemak in de buitenlucht! Pool party anyone?!

funda finds

Netflix & chill

Upgrade je Netflix-game met deze gigantische privé bioscoop. Een filmavondje zal gegarandeerd nooit meer hetzelfde zijn.

De vrijstaande villa staat te koop voor €1.895.000. Oké, dat is misschien niet niets, maar wel een stuk minder dan de oorspronkelijke vraagprijs van €2.190.000. A girl may dream right… Op Funda vind je nog meer foto’s van deze prachtige villa om bij weg te dromen.

Meer binnengluren bij grote villa’s?

Reageer op artikel:
Funda finds: een bioscoop én binnenzwembad in huis is het beste idee ooit
Sluiten