Funda finds: een appartement vol verrassingen in Rotterdam (zoals een sneakerklok!)

Of je nou wel of niet wilt verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Hoewel het extra leuk is als ze stiekem nog best wél binnen handbereik liggen – zoals dit appartement in Rotterdam.

Groot is het niet: een woonkamer, keukentje, kleine slaapkamer en badkamer en that’s it. Maar je moet er wat voor over hebben om in Rotterdam te wonen, en dan kun je er maar beter het beste van maken. En dat hebben deze bewoners zeker gedaan!

Afbeelding appartement in Rotterdam op Funda 2
Afbeelding appartement in Rotterdam op Funda 3

De grootste verrassing: een sneakerklok (!)

Houd je van hardlopen? Dan kun je natuurlijk een ingelijste poster ophangen met ‘Worry less, read more’ (of een andere cheesy quote), maar je kunt ook voor een sneakerklok gaan. Ja, dat moet wel je ding zijn, maar je hebt wél meteen een statement-accessoire in huis. O ja, en een heleboel kleur.

De rest van de woonkamer had vanzelfsprekend niet zoveel kleur meer nodig, maar de okergele en petrol kleedjes voegen toch een fijne touch toe. Datzelfde geldt natuurlijk voor de planten – want hallo, planten.

Afbeelding appartement in Rotterdam op Funda 4
Afbeelding appartement in Rotterdam op Funda 5

Verrassing nummer twee: de donkergroene muur aan de andere kant van de kamer! Misschien niet onze eerste keuze, maar we kunnen niet ontkennen dat de kamer meteen een stuk meer persoonlijkheid heeft. Het helpt ook dat een gekleurde muur veel minder snel kaal lijkt dan een witte, hoewel het rek met foto’s het nog wel net een stukje beter maakt. Donkergroen en wit vormen immers een prima contrast.

Afbeelding appartement in Rotterdam op Funda 6

Ook heel tof is de plank aan de muur. De dingen die erop staan laten precies zien hoe multifunctioneel die kan zijn: je kunt er prima thuiswerken achter je computer, maar ook een wijntje drinken – of gewoon helemaal als bar gebruiken als je een feestje geeft.

Afbeelding appartement in Rotterdam op Funda 7
Afbeelding appartement in Rotterdam op Funda 8

De keuken is vrij klein, dus het was waarschijnlijk een goed idee om ‘m zo wit mogelijk te maken. Toch kun je ook dan nog wat kleurrijke details toevoegen, zoals kleurrijk servies op houten plankjes en uitgestelde gekleurde kookboeken.

Afbeelding appartement in Rotterdam op Funda 9

Lichtblauwe muur in de slaapkamer

Wist je dat je het beste slaapt in een slaapkamer met een blauwe muur? Dat is een kalmerende kleur, die zorgt voor een rustig hartritme en een gevoel van sereniteit. Een goede keuze dus! Omdat dit wederom niet zo’n grote ruimte is, is ‘ie verder weer vrij rustig gehouden. Voor je portie donkergroen en sneakerklok ga je immers maar naar de woonkamer.

Afbeelding appartement in Rotterdam op Funda 10

En o ja, er is ook nog een ander soort groen op loopafstand – in de vorm van een parkje, om precies te zijn. Want wie heeft er een tuin nodig als je ook gewoon zo het park in kunt lopen? Precies.

Zie jij dit wel zitten? Voor € 179.500 k.k. koop je het appartement via Funda. En eh, we komen graag je klok bewonderen.

Meer toffe Funda finds:

Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: een appartement vol verrassingen in Rotterdam (zoals een sneakerklok!)
Sluiten