Funda finds: dit appartement aan de Prinsengracht heeft een sauna én fitnessruimte

Elke week struinen wij Funda over om ons te verbazen over alle prachtige huizen, appartementen en kastelen die in Nederland te koop staan. En het liefst nog met een oneindig banksaldo ook. Zo kwamen wij op dit pareltje op de Amsterdamse Prinsengracht terecht. Kijk je mee?

Niet alleen hebben alle drie de slaapkamers een eigen badkamer, in het appartement is ook een walk-in closet, een sauna én een eigen fitnessruimte te vinden. Daarnaast heb je vanuit de eetkamer en de open keuken een prachtig uitzicht op de Amsterdamse grachten.

roomed-funda-finds-prinsengracht1
roomed-funda-finds-prinsengracht1

Een kunstig huis

Door de bijzondere kunstobjecten die door het huis verspreid staan, krijgt het huis meteen een luxe, artsy gevoel. Kijk bijvoorbeeld eens naar het houten bankje in de woonkamer, of het vrouwenlichaam boven de bank. Bijzonder, niet? En dan hebben we het nog niet eens over het kunstwerk van een paard gehad. Kijk daarvoor zeker even op de Funda-advertentie.

Niet één, niet twee, maar drie

Je kunt zelfs zeggen dat je in drie grachtenpanden woont: het appartement is namelijk één laag, verdeeld over drie monumentale panden. Je telt er wel een dikke € 4.000.000 euro voor neer, maar dan heb je wel een prachtig huis op een toplocatie in Amsterdam. Je hebt het Vondelpark en het Leidseplein praktisch om de hoek. En, ook vrij bijzonder in Amsterdam: dit appartement heeft een schattige patio.

roomed-funda-finds-prinsengracht
roomed-funda-finds-prinsengracht

Verder kijken?

Wil je nog meer van dit prachtige appartement aan de Prinsengracht zien? En ben je benieuwd naar de fitnessruimte?
Check dan de advertentie op Funda.

Bron: Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: dit appartement aan de Prinsengracht heeft een sauna én fitnessruimte
Sluiten