Funda finds: dit appartement in Amsterdam heeft een mooie groene badkamer

Als we over Funda finds in Amsterdam schrijven, zijn dat meestal woningen van miljoenen euro’s. Maar surprise: dit appartement in de westelijke Houthavens – dat verkocht wordt door een Roomed-lezeres – is relatief heel betaalbaar, en toch heel mooi (we noemen: zwarte keuken, groene badkamer).

Dan hebben we het niet alleen over de binnenkant, maar ook over de buitenkant. In 2015 won het gebouw de Zuiderkerkprijs, een architectuurprijs die elk jaar wordt uitgereikt aan een nieuwbouwproject in Amsterdam.

Funda finda Amsterdam groene badkamer 2

De zwarte keuken is misschien niet mega groot, maar wel prachtig. Het shiny zwart staat mooi bij de witte vloer en muren. Omdat de keuken niet zo’n groot werkblad heeft, zijn alle keukenapparaten weggewerkt in de keukenkastjes. Handig!

Funda finda Amsterdam groene badkamer 3
Funda finda Amsterdam groene badkamer 4

Het vloerkleed steelt de show

En ook het interieur mag er zijn! De ruimte, witte woonkamer is minimalistisch ingericht. Daardoor vallen de glanzende (bizar goed schoongemaakte) zwarte keuken en het toffe vloerkleed extra op.

Het kleed en de kussens geven de kamer bovendien niet alleen een knusse, maar ook een ietwat wereldse sfeer, die anders misschien zou missen in de moderne meubels.

Funda finda Amsterdam groene badkamer 5
Funda finda Amsterdam groene badkamer 6

Een groene badkamer mét kunst

En daar is ‘ie dan: de groene badkamer! Niet felgroen, maar meer tegen olijfgroen aan – rustgevend en stijlvol, maar toch fleurig. Een tof verrassend element is ook het abstracte schilderij in de ruimte. Heb je in ieder geval altijd wat om naar de kijken als je onder de douche staat.

Kopen? Voor € 350.000 k.k. is het appartement van jou. De meubels moet je er wel bij nemen, maar dat lijkt ons niet zo’n probleem. Zou het ook voor het schilderij gelden?

Meer toffe Funda finds in Amsterdam

Bron: Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: dit appartement in Amsterdam heeft een mooie groene badkamer
Sluiten