Funda finds: in Apeldoorn staat een huis… met de woonkamer in een prachtige serre

Of je nou wel of niet wilt verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Ook dit exemplaar in Apeldoorn is weer een pareltje: mooie architectuur, mooie inrichting, mooi licht, CHECK!

En omdat de woonkamer zich in de serre bevindt, is het daar ook nog eens lekker warm als de zon schijnt. Ideaal.

Afbeelding van een huis met serre in Apeldoorn op Funda 2
Afbeelding van een huis met serre in Apeldoorn op Funda 3

Leven in de serre

Kijk nou! Als je dit hebt, wil je deze ruimte toch gewoon nooit meer verlaten? De meubels in de woonkamer zien er heerlijk comfortabel uit, wat uiteindelijk natuurlijk het belangrijkste is in de woonkamer. Maar de vormen en kleuren matchen ook nog eens perfect bij elkaar, en het oog wil ook wat.

De fauteuils zijn nog wat comfortabeler gemaakt met kussens in verschillende en texturen, wat het interieur bovendien wat verlevendigt. En natuurlijk draagt het licht daar ook wel een beetje aan bij. Of een beetje veel.

Afbeelding van een huis met serre in Apeldoorn op Funda 4
Afbeelding van een huis met serre in Apeldoorn op Funda 5
Afbeelding van een huis met serre in Apeldoorn op Funda 6

Het huis is heerlijk ruim opgezet en heeft een beetje een klassiek interieur, met opvallende houten meubels. De bank in de gang is bijvoorbeeld afgewerkt met prachtige details, maar we zijn ook fan van de houten boekenkast in de woonkamer, waar glas voor de boeken zit. Wat is nou een betere manier om je boeken te eren dan door ze in een vitrine te zetten?

Afbeelding van een huis met serre in Apeldoorn op Funda 7
Afbeelding van een huis met serre in Apeldoorn op Funda 8
Afbeelding van een huis met serre in Apeldoorn op Funda 9

Slapen in zilver

De slaapkamer bestaat overigens minder uit hout, roomwit en beige, maar meer uit grijs en zilver. Er staat bijvoorbeeld een zilveren kaptafel die perfect is om al je meisjes-make-updromen te laten uitkomen – alleen de lampjes om de gouden spiegel missen nog.

De muur met grijs behang achter het bed is bovendien handig om meteen een accent aan de slaapkamer te geven; dan kun je de rest gewoon een beetje rustig laten. Less is more, als je het maar goed doet.

Geïnteresseerd? Je koopt dit huis voor € 895.000 k.k. via Funda.

Meer pareltjes op Funda:

Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: in Apeldoorn staat een huis… met de woonkamer in een prachtige serre
Sluiten